donderdag 15 januari 2015

Jafra lash maximizing mascara


Een hele tijd geleden hadden ik en Julie een afspraak met een Jafra consulente. We hebben toen wel posts gemaakt over wat Jafra precies inhoudt maar we hebben eigenlijk nog niet gezegd over de producten die we toen kregen om te reviewen. Tijd om hier verandering in te brengen! Ik koos ervoor om als eerste de mascara te reviewen omdat de zoektocht naar de allerbeste mascara nooit echt stopt, ook al heb je er al eentje waar je erg tevreden over bent. Wie weet bestaat er nog iets beters en dat willen we natuurlijk niet missen. 
De verpakking is een beetje beschadigd aangezien ik hem al een paar keer had opengemaakt maar eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik was gewoon supernieuwsgierig naar de echte verpakking van de mascara. Het doosje is mooi zilver/grijs met witte letters erop. Dit maakte het fotograferen iets moeilijker want de letters zijn vrij moeilijk te lezen. Dit is de Lash maximizinng mascara. 


De mascara zelf heeft iets simpels maar toch vrij chique. Door het wit en zilver doet het mij eigenlijk ook aan Clinique denken! Maar, het gaat hier wel degelijk over Jafra. 


Zo, hier zie je het mascaraborsteltje. Gewoon een heel simpel basic borsteltje. Op zich niets mis mee maar ik ben rubberen borsteltje van Max Factor False Lash effect zo gewoon dat het toch even wennen en proberen was om de mascara hiermee mooi aan te brengen. Uiteindelijk is dit gewoon een prima borsteltje. 


Sorry voor de soms wat wazige foto's maar mijn fototoestel wil niet altijd even goed focussen. Ik moet hem nog eens naar de winkel doen want hij doet raar de laatste tijd. Je ziet alleszins wel dat de mascara mijn wimpers wel verlengd, krult en wat meer volume geeft. 


De mascara separeert mijn wimpers prima maar persoonlijk vind ik het effect van die van Max Factor net dat beetje mooier. Akkoord, met deze mascara breng ik minder laagjes aan maar ik breng liever een laagje meer aan en heb zo meer controle dan op goed geluk een laagje aan te brengen. 


Op deze laatste foto lijken mijn wimpers niet bepaald langer dus we kunnen eigenlijk zeggen dat het vooral zorgt voor wat meer volume en krul. 

Over het algemeen kan ik dus zeggen dat dit een prima mascara is en dat hij vrij goed werkt op mijn wimpers. Dit is geen mascara die ik dagelijks ga gebruiken maar om mee naar Mathias te nemen als ik er een nachtje blijf slapen, is hij erg handig aangezien ik hier een kleine verpakking van heb. De full size bevat 10gram en kost €17,30. Dit is ongeveer dezelfde prijs als die van Max Factor. 

Deze mascara is te verkrijgen bij de Jafra consulentes & online via skinbodycare.net 

Welke is jouw favoriete mascara? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Wat grappig! Ik heb een tijdje voor Jafra gewerkt haha. De huidverzorging van dit merk vond ik heel fijn, de make-up iets minder. Deze mascara ziet er best goed uit, om mee te nemen is hij prima inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me een prima mascara, maar niet super.

    BeantwoordenVerwijderen