donderdag 8 januari 2015

Gillette Venus Women Satin Care Avocado Twist


Een hele tijd geleden ontving ik van drogistplein.nl de Gillette Venus Woman Satin Care Avocado twist. Sindsdien heb ik hem elke keer gebruikt als ik mijnen benen schoor en dus werd het eens tijd om deze voor jullie te reviewen. Jaja, ik besloot voor jullie mijn benen nog eens een keertje extra te scheren! Ben je benieuwd of ik een scheergel echt de moeite en het geld waard vind? Lees dan gauw verder. Dit is hoe de verpakking eruit ziet. Best wel typisch voor Gillette lijkt me. Altijd vrolijke kleurtjes op hun verpakkingen en het is vrij snel duidelijk waarover het hier gaat. Namelijk een scheergel met avocado erin. De verpakking is ook best handig in gebruik, gewoon dop eraf en dan zie je dat het een spuitbus is. 


Laten we het allereerst over de structuur hebben. Het komt uit de bus als een soort lichtgroene gel maar het verandert al snel naar een wit schuim. Daarom dat ik de gel dus ook niet apart op de foto heb kunnen krijgen, ik was gewoon niet snel genoeg! Hier zie je het al veranderen. De geur is trouwens lekker fris en ik zou niet meteen zeggen dat het avocado is. Niet erg, I like it! 


Even tussendoor een close-up van mijn been. Ik weet niet of het opvalt maar ik had dus wel degelijk haartjes op mijn benen en mijn huid is heel erg droog de laatste tijd. 


Zoals je hier kunt zien, hoef je geen al te dikke laag aan te brengen. Wel moet je regelmatig je scheermesje afspoelen (liefst elke keer) voor het beste resultaat. 


En dit is het resultaat. Ik heb de kleuren wat aangepast zodat je goed ziet wat het scheren met mijn huid gedaan heeft. Over het algemeen zijn de haartjes  weg zoals het hoort, soms nog kleine stoppeltjes maar het was geen spiksplinternieuw scheermesje dat ik had gebruikt (had het al tweemaal gebruikt, denk ik). Ook was ik iets te lui om elke keer het scheermesje af te spoelen, dus hier kan het ook aan liggen. 

Mijn huid is niet zo droog na het scheren als anders maar eigenlijk zou ik nog wel een extra bodylotion moeten gebruiken om het echt goed te voeden. Ga ik deze scheergel opnieuw kopen? Waarschijnlijk niet. Normaal gezien kost hij €4,29 nu kun je hem voor €3 kopen bij deze online drogist. Persoonlijk zou ik sneller een douchegel of conditioner gebruiken bij het scheren, maar goed dat is mijn mening. Ik ga deze bus natuurlijk nog wel met plezier opgebruiken. 

Voor wie nog interesse heeft in de bestandsdelen en de gebruiksaanwijzing: 


Zo, gebruiken jullie een speciale scheergel bij het scheren of doen jullie het net zoals ik normaal gezien met douchegel of conditioner? 

Liefs
Veronique

Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten