zaterdag 3 januari 2015

Gelukkig nieuwjaar! + goede voornemens


Enkele dagen later dan gepland maar ik vond dat deze blogpost nog online moest komen. Eigenlijk wou ik hem donderdag al schrijven maar een kater en Mathias naast mij hebben daar een stokje voor gestoken. Oeps! Achja, laten we zeggen dat we 2015 stevig ingezet hebben en ik voorlopig geen alcohol meer moet zien. 

In ieder geval willen Julie en ik jullie een heel gelukkig 2015 wensen. Mogen al jullie dromen dit jaar uitkomen en laten we er samen voor zorgen dat 2015 nog beter wordt dan 2014. 

Goede voornemens 2015
Julie
Het allerbelangrijkste voor mij in 2015 is samen met Nick gelukkig worden in ons nieuwe huisje. Zoals jullie misschien wel weten hebben wij afgelopen jaar samen een huis gekocht en we kunnen er eindelijk gaan wonen! 

Een beetje in functie daarvan zou ik graag willen leren koken. Niet dat ik geen ei kan bakken ofzo maar echt koken heb ik nog niet vaak gedaan. Dit ga ik nu we samen wonen wel moeten doen maar dit is met heel veel liefde en plezier. 

Op blogvlak zou ik graag willen blijven groeien en mezelf verbeteren. Ik vind dat ik nu al vrij goed bezig ben maar het kan altijd beter! Je moet kritisch blijven voor jezelf. 

Veronique
Mijn lijstje is net iets langer dan dat van Julie, vrees ik. Er zijn namelijk heel veel dingen waar ik mezelf aan wil houden in 2015. Ten eerste wil ik beter leren plannen en mezelf ook aan die planning houden. Ik heb gemerkt dat het moeilijk is om veel werk te combineren en dat je dan nogal snel niks gaat doen omdat je niet weet waaraan je moet beginnen. Dit wil ik dus in 2015 veranderen. 

Ook wil ik na de examens mijn kamer nog eens goed opruimen en daarna proberen netjes te houden door elke week weer opnieuw alles wat niet zo netjes ligt aan te pakken. Ik ga nog moeten zien op welke dag ik dat ga zetten maar dat zal deels van mijn lessenrooster afhangen. Als ik vrijdagnamiddag niet naar de les moet, kan ik dan eventueel opruimen zodat het netjes is als Mathias komt. 

Ook wil ik mijn blogniveau terug opkrikken. De laatste tijd ben ik met zoveel dingen tegelijk bezig dat bloggen er een beetje tussenuit schiet. Ik weet van mezelf dat ik beter kan en dit wil ik tegenover jullie ook terug bewijzen. Ik wil op elk vlak de best mogelijke versie van mezelf zijn, ook op blogvlak dus. Samen met het plannen voor school wil ik dus ook vaste momenten inplannen wanneer ik voor mijn blog kan werken zodat ik goed vooruit werk. 

Wat ik ook echt nog zou moeten doen, is eerst dingen opmaken voor ik nieuwe dingen koop. Ik heb nog zoveel liggen en toch kan ik mezelf vaak niet inhouden om toch iets nieuws te kopen, tijd om dit te veranderen. 

En als laatste natuurlijk wat er volgens mij elk jaar op mijn lijstje staat: mjn huid beter verzorgen. De laatste tijd smeer ik al veel trouwer dan eerst maar het is toch nog niet zoals het hoort. Dus, ik ga beginnen met proberen 1x per dag te smeren en als dat wat lukt, misschien zelfs naar 2x te gaan. 


Hebben jullie voornemens voor 2015?

Liefs
Veronique & Julie


9 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie je voornemens plaatsen! Mijn enige voornemen is dat ik mijn rijbewijs wil halen dit jaar. Ik heb jullie trouwens vermeld in mijn Happy New Year artikel ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief artikel heb je geschreven Beau, bedankt om ons te vermelden! :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Bedankt Marlayne! :-) Het beste voor het nieuwe jaar gewenst! :-)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie voornemens, ik wens jullie heel veel succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een lijst met mooie voornemens.! ik moet ook echt beter gaan plannen ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne voornemens! Happy New Year! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met jullie doelen! Echt leuk om dat op heel veel blogs terug te lezen. Ik heb er zelf een bericht over gemaakt. Ieder mag hier als reactie zijn/haar doelen delen, zodat we elkaar ook kunnen helpen.

  BeantwoordenVerwijderen