dinsdag 30 december 2014

We need to talk


Begon je al lichtjes te panikeren? Dacht je al aan alle slechte dingen die je ooit gedaan hebt? Geen paniek, ik wil eigenlijk gewoon eventjes nog eens alles op een rijtje zetten met jullie. Het is al eventjes geleden dat ik echt nog een praat momentje met jullie heb gehad en zo op het einde van het jaar mag dat nog wel eens, vind ik. Ik wil het vandaag met jullie hebben over m'n blog, het studeren en nog allerlei andere koetjes en kalfjes. 


Allereerst wil ik het over m'n blog hebben. Het is mij persoonlijk zelfs opgevallen dat ik de laatste tijd amper of zelfs geen beautyposts heb gedaan. Persoonlijk vind ik dit zelf jammer en ik kan mij voorstellen dat ook jullie al die persoonlijke dingen en lijstjes wat beu worden. Gelukkig heb ik Julie nog die toch voor een portie beauty zorgt hier op Vero Does This. Waaraan ligt dit? Eerst en vooral denk ik het gebrek aan goed licht de laatste tijd. Ook zit ik dan nog eens met de blok en de laatste tijd heb ik ook last gehad van een koortsblaasje etc. Allemaal factoren waardoor ik eigenlijk geen foto's of toch geen foto's van m'n gezicht kon/wilde maken. 

Ik heb gelukkig nog wel genoeg spullen liggen om te reviewen dus vanaf dat ik een momentje vind om foto's te trekken, gaan er weer wat reviews aankomen. Ook heb ik zoals beloofd de laatste tijd zowel Hope in a jar als de dagcrème van Tropika gebruikt dus hier komt een van de weken ook nog een post over online met eigenlijk de 'uitkomst' van dit experimentje. Ik hoop dat jullie het mij vergeven dat de laatste weken wat minder beauty gerelateerd zijn. 

Als jullie je toevallig afvragen hoe mijn dagen eruit zien de laatste tijd? Ik neem mij 's avonds voor dat ik rond 8 u 's morgens ga opstaan en een uurtje later zit te leren. Aangezien ik pas enkele uren later dan voorzien in slaap val, sta ik pas rond de middag op en tegen dat ik dan bezig ben met leren, zit de dag er al bijna op. Als er iemand daar tips voor heeft? Help? :p

Nee, ik heb echt het gevoel dat ik heel de dag bezig ben maar als ik dan achteraf terugkijk, heb ik precies niet gedaan. Erg vervelend. Misschien moet ik het gewoon omdraaien en 's nachts beginnen blokken. Hoewel dat ik mij afvraag of dat wel zo'n goed ideetje is. Ik probeer dus echt wel een schema op te stellen maar als je 's morgens al niet uit je bed geraakt, is het heel moeilijk om je aan dat schema te houden. 

Wat gebeurt er nog zoal in mijn leven... Niet superveel eigenlijk. De laatste tijd moet ik weer veel werken, tot mijn grote frustratie soms. Kan mij nooit goed tot leren aanzetten als ik weet dat ik 's avonds nog moet gaan werken. Heel bizar. Voor de rest mis ik Mathias natuurlijk wel. Al dat leren zorgt ervoor dat ik uren tijd heb om na te denken. Gelukkig zie ik hem morgen weer. (Nuja, wanneer ik dit schrijf is het eigenlijk nog overmorgen, maar goed) 

Eigenlijk wou ik dit stukje nog wat langer maken maar het is ondertussen 01:00 's nachts en ik voel me niet al te best ineens. Tijd om te slapen en er hopelijk morgen wel wat vroeger uit te komen :) 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Dat gebrek aan goed licht is heel herkenbaar! Super frustrerend!
    Ben daarom al opzoek naar softboxen.

    BeantwoordenVerwijderen