maandag 15 december 2014

Nieuwtjes | december 2014


Soms krijg je heel wat informatie binnen waarmee je apart eigenlijk nog geen volledig artikel kunt vullen. Daarom leek het mij leuk om wanneer ik enkele leuke nieuwtjes heb (kortingscodes etc.) om dat allemaal in een artikel samen te vatten. Vandaag is het nog niet superveel maar voor het kan voor sommigen toch handige informatie zijn! 

1. Kortingscode drogistplein
Binnenkort mag ik via deze webshop een product testen en ondertussen heb ik voor jullie een kortingscode kunnen scoren. Met de DRHOOG14 krijg je nog tot het einde van dit jaar (nog twee weekjes dus) 25% korting op het volledige assortiment van Dr. Van Der Hoog. Momenteel gaat daar van de meeste producten al 25% af maar ik heb gemerkt dat er nog eens korting vanaf gaat dankzij deze code. Score! 

2. Kortingscode Tropika
Wij met Vero does this bieden jullie nog tot eind januari met de kortingscode VER14 €12,90 korting en gratis verzending als je de dagcrème, nachtcrème en de cleasing lotion besteld. Deze kortingscode geldt wel enkel voor de eerste 250 bestellingen dus snel zijn is de boodschap! 

3. Germain de Capuccini 
Julie en ik reviewden een hele tijd geleden de producten van Germaine de Capuccini en we waren hier heel erg tevreden over. Helaas wisten we niet goed waar deze producten dan precies te verkrijgen waren en een weekje geleden kreeg ik ineens een mailtje. Neeltje mailde dat zij schoonheidsspecialiste was en in haar salon de producten verkocht. Dus mocht je toen na die reviews benieuwd geworden zijn, check dan zeker haar site: http://www.schoonheidssalonneeltje.be/

Ik weet het, dit is echt een heel kort artikel maar ik had vandaag de deadline van mijn portfolio en heb eigenlijk heel het weekend daar nog aan moeten werken. Ook komt er deze week geen Life Through My Eyes online (sorry!) omdat ik welgeteld drie foto's had genomen. Die zet ik er volgende week dan bij. Misschien plog ik deze week wel een dagje ter compensatie maar ik kan niets beloven. 

Liefs
Veronique

1 opmerking: