donderdag 25 december 2014

Merry Christmas! :)


Bij deze willen Julie en ik jullie allemaal een vrolijk Kerstmis wensen. We hopen dat jullie deze dag kunnen doorbrengen in een warme en liefdevolle omgeving bij mensen die je graag ziet. Ikzelf ga proberen vandaag zo weinig mogelijk mijn mobiel internet op te zetten en ook mijn laptop laat ik zoveel mogelijk voor wat hij is. Kerstmis is tijd maken voor je familie. 

Voor wie deze namiddag toch even niet weet wat doen: er komt om 15u00 nog een tweede artikel online. Ik weet dat dit de laatste dagen veel gebeurt maar het zijn allemaal artikels die ik bewust rond deze periode nog online wil krijgen. 

Om dit artikel toch wat nut te geven, deel ik met jullie enkele van mijn favoriete kerstliedjes. 
Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten