dinsdag 30 december 2014

MAC Please me


Wie mij al eventjes volgt, wist misschien wel dat ik een specifieke lipstick al enkele maanden op mijn wishlist had staan. Ik heb ernaar gezocht in Duitsland, in Antwerpen, in Wijnegem en uiteindelijk vond ik hem vorige week in Leuven. Vol trots stel ik jullie voor aan een van mijn nieuwe liefdes: M.A.C Please Me. Deze lipstick heeft een matte finish en een nude/roze kleur. Kijken jullie even mee naar dit pareltje?
Ik was eigenlijk al een tijdje aan het denken om een lipstick van MAC te kopen die ik elke dag zou kunnen dragen. Mijn drie andere (Ruby Woo, Girl About Town en Rebel) zijn ook prachtig maar iets te opvallend op zomaar elke dag te gaan dragen. Niet dat ik dat niet durf maar soms is het gewoon niet gepast om zulke knalkleuren te dragen. Ik had enkele lipsticks op het oog en uiteindelijk koos ik in Duitsland voor Please me. Tot ik hoorde dat deze uitverkocht was... 


Zoals ik al in de inleiding gezegd heb, is Please me een matte roze kleur. Eigenlijk net iets te roze om nude te zijn maar dit maakt hem in mijn ogen dan weer zo mooi. Het feit dat hij matte is, zorgt er voor dat hij mooi lang blijft zitten. Hij geeft lichtjes af als ik drink maar dit vind ik niet zo erg. Qua textuur zit hij aangenaam. Ik had oorspronkelijk een beetje schrik dat hij zoals Ruby Woo erg droog zou zijn maar dit valt super goed mee! 

Hier zie je duidelijk de roze (tot misschien zelfs wat oud roze) kleur terug. Deze swatch is een veegje over mijn pols. Super pigment dus! 


Hij accentueert, zoals je kunt zien, wel een beetje de velletjes op je lippen. Dus wat ik hierbij geleerd heb is dat ik vanavond een goede laag lippenbalsem op doe voor ik ga slapen en dan morgen mijn lippen goed scrub voor ik hem opdoe. 


een fullface getrokken met flits. Hij (en ik) lijkt hier een stuk lichter dan hij eigenlijk is. Hij is iets donkerder en mooier dan hij overkomt op deze foto maar het was supermoeilijk om een fatsoenlijke foto te maken waarop de lipkleur ook goed overkwam. 


Op de foto zonder flits lijkt hij meteen een stuk warmer en peachier. Dit is duidelijk weer zo'n lipstick die in elk licht heel erg verschillend kan overkomen. But still, I like it a lottle! It's like a little except a lot ;) 

Liefs
Veronique 

8 opmerkingen:

 1. Aah hij is echt heel mooi, staat je ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh deze kleur is ook heel mooi! Het is zo moeilijk kiezen uit alle producten van Mac! Hij staat je ook perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel! :D En ja, kiezen is enorm moeilijk bij MAC :p Als ik kon had ik hier 90% van hun lipsticks :p

   Verwijderen