maandag 1 december 2014

Life through my eyes | Last week of November


De afgelopen week was druk met schoolwerk maar ook met erg leuke momenten. Om hier zoveel mogelijk van te genieten, heb ik geprobeerd mijn gsm er niet al te veel bij te pakken. Dit resulteert nu wel in het feit dat ik niet superveel foto's heb maar ik kan er altijd wel heel wat bij vertellen. Benieuwd? Kijk dan snel mee naar mijn laatste week van november! Maandag had ik les tot 17u en toen ik naar mijn auto wandelde, zag ik deze mooie roze/paarse lucht. Ondanks dat ik het stiekem toch een beetje vreemd vond om te doen, besloot ik er een foto van te nemen. Toen had ik mezelf nog voorgenomen om wel veel foto's te nemen deze week. Ik vind het geen slecht begin alleszins! 


Toen ik thuis kwam, waren mijn zus en mama net bezig met deze pizzabaguettes op oud stokbrood te maken. Kwam goed uit want eigenlijk had ik wel een hongertje en aangezien papa moest werken, zouden we pas na 19u eten. Zijn jullie benieuwd naar wat hier allemaal op ligt? Kort receptje als tweede artikel morgen of donderdag? Laat maar even weten! 


Dinsdag had ik les tot 18u en daarna kon ik nog niet naar huis. Ik ben deel van het praesidium van onze studentenvereniging en dan moet je toch wel op zoveel mogelijk activiteiten aanwezig zijn. Ik weet niet in hoeverre het duidelijk is maar het was dus cantus. Zelf ben ik geen enorm grote fan van cantussen (ik ben namelijk altijd BOB). Ik amuseer mij over het algemeen wel maar rond 22u30-23u ben ik 't ook al wel weer beu. Gelukkig snapt het praesidium dat wel en mag ik dan meestal ook gewoon vertrekken. Heuj! 

Woensdag kwam ik er 's ochtends ineens achter dat ik tegen die namiddag nog 350 bladzijden moest lezen voor een leesclub. Dit was natuurlijk even slikken maar het is mij uiteindelijk toch gelukt en ik was eigenlijk de enige (buiten de leesclubleiders) die het volledig uit had. Bam! En ik kon op de meeste vragen perfect antwoorden dus die uren snellezen hebben hun vruchten afgeworpen. Dit doet mij eraan denken dat ik een van de dagen nog eens langs de bibliotheek moet. 


's Avonds werkte ik vanuit mijn bed wat voor school en aan de blog onder het gezelschap van dit heerlijke geurkaarsje van Yves Rocher. Helaas is het bijna op, tijd om een nieuw te kopen! 


Toen ik donderdag thuis kwam van school had ik eigenlijk enorm veel zin in een middagdutje maar ik probeerde het mezelf te verbieden door meteen voor de blog te beginnen werken. Ik begon foto's te maken voor mijn lipstick stash artikel. Toen ik hiermee klaar was, merkte ik wel dat ik echt oververmoeid was en besloot ik een half uurtje te gaan liggen. Ik weet het, dat was niet de bedoeling maar het heeft geholpen en daarna heb ik rustig voor school kunnen werken. 


Ondanks dat ik maar een kort dutje had gedaan was ik 's avonds heel erg wakker en keek ik dus toch nog House. Ondertussen ruimde ik al wat op aangezien Mathias vrijdag zou komen. Ik besefte toen dat ik jullie nog geen foto had laten zien van mijn mooie roosjes! De oranje en de paarse heb ik bij de Albert Heijn gekocht (zaten in pakken van tien maar de rest heeft mama gebruikt) en de witte heb ik laatst op het werk van mijn baas gekregen (net zoals de andere collega's die toen aan het werk waren). 

Vrijdag was vooral een erg drukke dag omdat ik nogal veel dingen gepland had. Het begon al met les in de voormiddag. Omdat ik eindelijk toch eens 's morgens wilde ontbijten, besloot ik maar met de auto te gaan. Ik kon ook wel een bus later nemen maar dan was ik een uur onderweg terwijl ik er met de bus op een half uurtje al ben. 

Eenmaal op school heb ik mij eerst in de cafetaria gezet om nog twee uurtjes te werken voor school (e-portfolio, woordenschat Engels...). Daarna ging ik ook naar de les. Na de les heeft een vriend van mij mijn leven gered door te laten zien waar ik mijn e-portfolio van vorig jaar kon terugvinden zonder drie weken achter die ene USB stick te hoeven zoeken. DANKU SIMON! 

Hierna repte ik mij naar huis omdat ik nog moest opruimen, douchen en eten. Om 18u45 had ik namelijk met Julie afgesproken voor een eerste rondleiding in haar nieuwe huis. Hierna gingen we door naar een tupperware die we leuk gemaakt hebben door continu grappige opmerkingen te maken. Sorry mevrouw die de demonstratie gaf maar mensen van begin de twintig zijn niet echt zo geboeid door peperdure plastic potten (wat een mooie alliteratie!). Met het excuus dat ik nog moest eten (was me niet gelukt voor ik naar Julie ging) en dat Mathias kwam,  ben ik toch nog redelijk vroeg kunnen vertrekken. Hierna spraken Mathias en ik nog af met Julie, Nick en Eva om er eentje te gaan drinken. 


Zaterdag probeerde ik lekker lang uit te slapen omdat ik 's avonds een feestje had maar Mathias dacht er duidelijk anders over. Hij was (voor onze doen) redelijk vroeg wakker en nadat ik drie kwartier lang geprobeerd heb om nog te slapen terwijl hij naast mij wakker en mij ineens vastpakte, besloot ik maar mee op te staan. 

En toen moesten we boodschappen gaan doen. Die avond waren mama en papa niet thuis en dus mocht ik voor het avondeten voor Mathias, Patricia en mij zorgen. Na het subtiel negeren van zijn hints hebben we (wel samen!) besloten dat we pasta pesto met scampi's en aubergine, mozzarella en tomaat zouden eten. Even een gratis tip tussendoor: ongepelde scampi's zijn niet leuk. 

En das was er natuurlijk 's avonds het feestje waar Julie, Nick, Davy en ik samen naartoe gegaan zijn. Mathias was naar huis omdat hij er niet zo'n zin in had. We hebben vrijwel heel de avond op het podium gestaan om genoeg plaats te hebben om te dansen, leuk! 


Vero does this at a party! Ik droeg MAC Rebel en Julie nummer 36 van Bourjois Rouge Edition als ik mij niet vergis. We waren trouwens allebei nog vrij nuchter toen we naar huis gingen. 

En zondag heb ik eigenlijk voornamelijk slapend en werkend voor school doorgebracht. Om de een of andere reden was ik stikkapot na dat avondje stappen. Op zulke momenten vraag ik mij echt af of ik nu echt al zo oud aan het worden ben. Misschien staat er een verkeerde datum op mijn identiteitskaart en ben ik niet van 1993 maar van 1985 ofzo... Wie weet! 

Deze week heb ik erg veel les en donderdag een TD (weer een feestje!). Het ziet er naar uit dat deze week weer even vermoeiend wordt als de vorige maar we blijven doorgaan. 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Nailed it wat de kleur en nummer van mijn lipstick betreft Veronique! ;-)
  Het is nummer 36 'Pourpre Jazzy', voor de geïnteresseerden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lipstick Rebel staat je goed zeg! Oh en die pizzabroodjes <3.. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, zit jij bij een leesclub? Wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen