maandag 22 december 2014

Life through my eyes | December #2


Oh - oh, ik heb al wat meer foto's getrokken de afgelopen week maar door lange dagen op school zijn het er weer niet zoveel geworden. Ook het ploggen is er niet van gekomen omdat de dag vaak al drie vierde om was tegen dat ik het idee kreeg dat ik eigenlijk deze week een dagje ging ploggen. Achja, kan gebeuren! Daarom dat ik vandaag echt ga proberen te ploggen. Ik ben een dagje thuis en ga normaal gezien enkel buiten om eventueel ergens nog een cadeautje te scoren (mijn cadeau voor Mathias is nog niet compleet) en mama naar het werk te doen. Voor de rest kan ik rustig thuis zitten (studeren). 
Laten we eerst eventjes kijken naar mijn afgelopen week (en enkele foto's van de week ervoor). Vorige week kreeg ik het hoesje dat ik via Gif me more van MTV gewonnen had. Het is mijn eigen ontwerp trouwens. Jammer genoeg kon ik dit niet ontwerpen voor mijn gsm en dus koos ik maar voor de iPhone 4S. Ik weet nog niet goed of ik dit aan mama ga geven (zij gaat het waarschijnlijk niet gebruiken), ik wacht tot ik mama haar gsm krijg (duurt nog even) of ik het ga weggeven als winactie. Ik eet supergraag croque monsieurs en dus moest en zou ik er maken toen ik eens 's middags al thuis was van school. Deze waren gemaakt met bruin brood omdat we geen wit brood in huis hadden en eigenlijk is dat even lekker (en gezonder!). Ik maak mijn croques tegenwoording in de oven omdat je dan geen vetstoffen hoeft te gebruiken. Ondertussen filmde ik nog wat om in mijn portfolio voor school te steken. Daarvoor vond ik dat ik geen supergoed licht nodig had. 


Zondagavond was ik samen met Mathias in Leuven naar de cinema gegaan en daarna moesten we nog helemaal naar mij thuis. Dit zorgde er voor dat we pas rond 1u thuis waren en het duurde daarna nog wel bijna een uur tegen dat we ook echt sliepen. Maandag ging mijn wekker om 9u omdat ik nog wat werk had tegen de deadline die middadg. Dit en enkele weken van weinig slaap per nacht zorgde ervoor dat ik 's avonds in slaap viel terwijl ik op de laptop bezig was en blijkbaar zag dit er zo uit. En dit is dus afgelopen dinsdag. Het was vegidag bij ons op school en in de agora werden er allerlei vegetarische gerechten verkocht. Ik had enorme honger en ondanks dat ik wel een stukje vlees lust (en niet graag rijst) koos ik voor de wok. Deze had best lekker kunnen zijn met nog wat zout en extra kruiden. Hij was een beetje flauw. Ik zat trouwens in de les toen ik deze aan het opeten was. De docent had het of niet door of ze vond het niet erg. Pakketje ontvangen! Whoehoe! En ik verzamelde in een mandje wat ik eventueel nog kan reviewen. Ik had nog wel een beetje schoolwerk afgelopen week maar ik besloot tussendoor toch lekker te ontspannen door wat blogs te lezen. En ik bestelde foto's bij Kruidvat. Deze heb ik ondertussen al in huis. Eigenlijk prima service voor deze prijs, ik ben fan en bestel altijd mijn foto's via Kruidvat. De kat had aandacht nodig... En onze kerstboom staat er eindelijk! Het lijkt elk jaar langer en langer te duren voor mama een kerstboom zet en het is nog zo gezellig! Terwijl ik nog voor school werkte, gaf Patricia mij deze lekkere muffin. Je ziet het toch niet zo goed maar ik ahd het body shimmer powder van Essence open gedaan en heel mijn bed glitterde. Uiteindelijk viel het denk ik toch wel mee want ik heb Mathias niet horen klagen dat ie onder de glitters hing. Het eitje waar ik in real life zoveel commentaar op gekregen heb. Ik besef dat dit er absoluut niet zo lekker uitziet maar dat het dat echt wel is! :) 

Zo, afgelopen weekend heb ik eigenlijk geen foto's getrokken omdat ik continu of aan het winkelen, of aan het werken of bij Mathias was. Vandaag probeer ik dus te ploggen en de rest van de week zal bestaan uit Kerstmis vieren en leren voor de examens. 

Liefs
Veronique

P.S.: Deze namiddag komt er een tweede artikel online! (om 15u00) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten