maandag 8 december 2014

Life through my eyes | December #1


Wegens technische probleempjes (mijn internet dat gisteren absoluut geen zin hard om mee te werken) is de Life through my eyes vandaag iets later dan gewoonlijk. Maar geen paniek, het internet op school werkt gelukkig wel mee en ik kan eindelijk dit artikel schrijven. Hiep hoi! Afgelopen week was lekker druk door schoolwerk en de grootste TD van het jaar. 
Maandagavond combineerde ik wat leftovers van mijn pasta pesto met het werken voor school. Lekker op mijn gemakje met de gedachte dat ik nog wel tijd had. Niet dus. De rest van de week heb ik goed doorgewerkt en ook nu ben ik nog aan het knallen. Ik kijk echt uit naar de blokperiode, dan is het hopelijk net iets rustiger. 


Dinsdag nam ik thuis even tijd om rustig te ontbijten voor ik naar school ging. Ik nam de auto omdat ik geen zin had om een uur op de bus te zitten. 


We hadden weer een aantal springuren en dus zette ik mij in de bibliotheek op een rustig plaatsje om door te werken. Wat een voorbeeldige student ben ik toch! 


Woensdag zat ik ook heel de dag op school en 's avonds ging ik met papa naar de Albert Heijn en kocht ik wat hapjes voor mij en Patricia tijdens het leren. Ondertussen zijn ze al wel op aangezien ik samen met Mathias zaterdag de rest heb opgegeten. 


Donderdag bestond uit werken voor school, lessen bijwonen, groepswerk bespreken en daarna mezelf klaar maken voor de Ero TD. Ik koos voor een smokey eye met nepwimpers. Ik vond hem best geslaagd eigenlijk! 


Dit is uiteindelijk hoe ik eruit zag. Ik droeg een hemdje van Patrcia en een short. Best leuk nog wel maar wel heul koud als ik buiten kwam. 


Een deel van het praesidium. One happy family. 


Vrijdag was pijnlijk. Ik had niet zo lang geslapen en moest naar de les. 's Avonds dan nog eens werken. Toen ik thuis kwam, besloot ik eens te testen of de kat met mij ook zo zou knuffelen als dat ze altijd met Mathias doet en inderdaad. 

Zaterdag is Mathias dan gekomen en heeft hij tegen mama WordFeud gespeeld terwijl ik voor school aan het werken was. Ook al ben je allebei met iets anders bezig, je bent wel bij elkaar en das wel leuk. 


Zondag tijdens het werken voor school eventjes mac en cheese gemaakt van instant noodles! 


En uit frustratie omdat mijn internet niet werkte trakteerde ik mij 's avonds nog eens op een stukje appelcake en Ben & Jerry ijs. 

Zo, deze week wordt voornamelijk leren en weer werken voor school, dus verwacht veel foto's van schoolboeken en eten. ;) 

Liefs
Veronique

8 opmerkingen:

 1. Leuke diary! Die appelcake ziet er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te zien! Mmm Ben & Jerry ijs is zo lekker! Jammer dat je veel moet leren en werken voor school! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Wat zag je er donderdag ook mooi uit met je smokey look! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's allemaal! Hmm, Ben & Jerry's :D

  BeantwoordenVerwijderen