zondag 28 december 2014

Julie | Opgemaakt 10 – November


Het einde van de maand betekent ook weer een nieuw Opgemaakt artikel. Zoals jullie weten doe ik dit altijd op het einde van de maand er op, aangezien Veronique soms aan het begin van de maand zo’n post maakt, en anders zitten ze te kort na elkaar. Beginnen doe ik deze maand met deze 2 in 1 Hand & Nail Cream van Yves Rocher. Ik heb deze al een paar keer gehad en ben er niet ontevreden van. Maar ik vind wel dat er andere handcrèmes genoeg zijn die veel lekkerder ruiken dan deze. Ik weet nog niet of ik deze opnieuw ga kopen. Benieuwd wat ik nog allemaal opgemaakt heb? Lees dan snel verder!Ook maakte ik een eerste exemplaar van de Lady Speed Stick in de Orchard Blossom geur op. Van dit product heb ik al een review geschreven en die kan je hier vinden. Ik vind dit een geweldig product en heb er dan ook opnieuw twee aangeschaft. Dankzij Veronique hoef ik deze niet online te bestellen en torenhoge verzendkosten te betalen. In Polen kosten deze schatjes slechts 3 euro per stuk. En ofwel brengt zij of haar zus Patricia deze voor mij mee. En als mijn volgende exemplaren op zijn zal ik deze telkens opnieuw blijven vragen aan hen, want ik vind deze deodorant echt geweldig.Dit is er eentje die jullie elke één à twee maanden wel zien voorbij komen. De Signal White System tandpasta is er eentje die ik elke keer opnieuw koop. Ik vind hem goed qua smaak (niet té fel) en ik gebruik er eentje voor wittere tanden onder het ‘baat het niet dan schaad het niet’ motto. Deze koop ik altijd opnieuw, net zoals toen deze op was.Op deze foto zie je het Growth Serum voor je wimpers van Gosh. Ik heb het een tijdje elke dag gebruikt en vond het resultaat niet slecht. Ik denk niet dat je het kan vergelijken met Revitalash ofzo, want het verschil was niet ontzettend groot. Toch vond ik het fijn om dit product te gebruiken. Het tintelde wat, en dat gaf me het gevoel dat het toch wel iets deed. Ondanks dat deze verpakking nog niet helemaal leeg was, heb ik hem toch weggegooid. Ik had hem al een tijd niet meer gebruikt, en met oogproducten ben ik toch altijd een beetje op mijn hoede wat houdbaarheid betreft. Ik zou deze enkel opnieuw kopen als er een goede actie is, want erg goedkoop is dit niet.Hier zie je een sample verpakking van Lush. De inhoud was de ‘Sweetie Pie’ Shower Jelly waar ik al eerder een review over schreef. Deze kan je hier terugvinden. Ik vond het een fijne jelly, al vind ik de Snowman uit de Kerstcollectie iets fijner omdat hij steviger is en niet zo glibberig is. Wel vind ik Sweetie Pie een erg lekkere geur hebben en kan het zijn dat ik deze nog wel eens opnieuw koop. Het product kost niet zo heel veel, voor Lush normen dan, en je komt er wel lang mee toe.Ook maakte ik in november het vers gezichtsmasker Oatifix op. Hier heb ik nog geen review van geschreven, maar die kunnen jullie zeker verwachten. Ik vond het een erg fijn masker en de geur was ook best lekker. Om eerlijk te zijn koop ik dit masker niet, maar wacht ik gewoon tot ik vijf lege potjes heb. Als je die binnenbrengt, krijg je namelijk een gratis vers gezichtsmasker. Ik wil ze eigenlijk allemaal wel proberen, maar deze haal ik zeker ooit nog in huis!Beetje onduidelijke foto omdat de verpakking nogal doorzichtig geworden is. Dis is de Mastertouch under-eye concealer van Max Factor. Ik heb deze onmiddellijk opnieuw aangeschaft omdat ik hem erg fijn vind. De kleur is goed voor mijn huid, hij werkt zuinig door een draaisysteem aan de onderkant en hij doet zijn werk goed. Ik vind het ook handig dat je kan zien wanneer je een nieuwe moet aanschaffen. Je draait het product omhoog en kan dus zien wanneer hij bijna op is.In november heb ik ook nog een tweede masker van Lush opgemaakt. Het Mask Of Magnaminty heb ik gewonnen bij een Facebookactie en ook hierover schreef ik reeds een review, die jullie hier kunnen lezen. Ik denk niet dat je dit masker kan kiezen bij het inleveren van vijf potjes, omdat het niet om een ‘vers’ masker gaat dat maar enkele weken houdbaar is. Dit potje concerveert zichzelf en daarom kan je het langer gebruiken. Dit vind ik er eigenlijk wel heel prettig aan, omdat je er zo zuiniger mee kan omspringen. Ik was erg tevreden over dit masker en zal het zeker nog eens opnieuw kopen.Het lijkt wel of ik in november enkel Lush producten gebruikt heb. Hier zie je opnieuw een lege sample verpakking, deze keer van de Vanilla Dee-Lite Body Lotion. Ik vind deze erg fijn aangezien hij lekker ruikt en snel in de huid trekt. Ik heb deze nog nooit gekocht, maar dat kan best wel eens gebeuren. Momenteel heb ik wel nog erg veel lotions en butters staan die ik eerst wil opwerken. Maar in principe is deze het zeker waard om aan te schaffen.Opnieuw een product van Yves Rocher op deze foto. Je ziet hier de Exfoliating Shower Gel in de Yellow Peach geur. Ik vond deze in de winkel super lekker ruiken en voor zijn kleine prijs ging hij dan ook zonder twijfel mee naar huis. Echter vond ik hem niet zo goed. De geur veranderde onder de douche in iets wat ik echt niet lekker vond. De scrubdeeltjes vond ik niet ruw genoeg, ook niet vergeleken met de Body Polish producten van The Body Shop. Ik ga deze niet opnieuw aanschaffen.


Weer een Lush product, deze keer is het de ‘Sultana Of Soap’ zeep. Hier kreeg ik ooit een sample van mee, maar die was behoorlijk groot, zeker niet wat je normaal als sample krijgt. Ik vond dit een heel frisse zeep die mijn huid slechts een beetje trekkerig maakte maar niet uitdroogde. Het is een geur die wel bij iedereen in goede aarde zal vallen, niks super zoet of kruidig. Gewoon een zachte, frisse geur met echte stukjes fruit in. Ik zou deze niet zo snel opnieuw aanschaffen, maar vond hem toch best fijn.
 

En de award voor slechtste foto gaat naar… Sorry, ik weet het! Maar ik denk dat dit was omdat ik dit staaltje van Rituals Foundation zo snel mogelijk wou weggooien. De kleur ‘Precious 12’ leek me qua naam niet ongeschikt voor mijn huid. Maar damn, dit is de meest verkeerde kleur ooit! Misschien als je ooit voor carnaval als wortel verkleed gaat? Nee, dit sloeg echt nergens op. De dekking was wel heel dik, want ik kreeg hem bijna niet verwijderd. En dan bedoel ik verwijderen na de 5 seconden dat ik dit een beetje op mijn gezicht gesmeerd had. Misschien in een andere kleur dat deze foundations wel mooi zijn, maar niet in deze kleur voor mij!
 Valt het op dat ik aan het proberen ben zoveel mogelijk samples op te werken zodat ik deze niet mee moet verhuizen? Hier zie je een stukje ‘Neon Love’ zeep, uit de Valentijnscollectie van, jawel, Lush. Deze zeep rook heerlijk, maar wel super speciaal. Ik was er wel fan van en denk dan ook dat ik dit opnieuw zou aanschaffen als hij dit jaar ook in de Valentijnscollectie terug te vinden is. Het was dan wel een sample verpakking, maar alweer zo groot als wanneer je een klein stukje zou aankopen.

Dit waren alweer al mijn opgemaakte producten van de maand november. Hadden jullie toen veel opgemaakt, of meer in deze maand? Laat je reactie achter onder het artikel, ik lees ze graag!

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. Wat is er veel opgegaan bij je! Vooral de producten van Lush lijken me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik maak eigenlijk altijd best veel op ja! :-)

   Verwijderen
 2. Leuke post, vind 't altijd handig om zo'n korte nabeschouwing van een aantal producten samen te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, hoe kan je zoveel opmaken! Gaat mij echt nooit lukken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Beau! Ik snap ook nooit hoe ik aan zoveel producten kom! :-)

   Verwijderen
 4. Wat heb je veel opgemaakt! Knap ook dat je zoveel van Lush hebt opgemaakt, dat zijn altijd wel fijne producten over het algemeen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad Kirsty! Ik vind Lush een erg fijn merk! :-)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt veel opgemaakt, leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen