dinsdag 2 december 2014

Julie | Leuke manieren om je make-up op te bergen


Je kent het vast wel… Je hebt zoveel spullen, wil er toch steeds meer, maar Waar. Moet. Je. Er. Mee. Blijven??? Persoonlijk gooi ik alles in één zelfde make-up tas. Gelukkig won ik een tijd geleden van Essence een make-up tasje, en alles wat niet in mijn eerste tas past, gooi ik nu daar in. Maar nu vond ik zelf een leuk artikel online op http://www.nsmbl.nl/ met 20 leuke manieren om je make-up op te bergen. Momenteel woon ik nog thuis en heb ik niet de kans om zomaar even te beginnen decoreren, maar misschien zit er wat leuks tussen voor binnenkort… Of voor een van jullie! Al het onderstaande komt van deze bron: http://www.nsmbl.nl/20-x-de-leukste-manieren-om-make-up-op-te-bergen/


Het blijft een uitdaging om make-up handig, netjes en mooi op te bergen. De mooiste producten mogen zichtbaar op je make-up tafel, de minder mooie producten in een laatje. Of berg je liever alles op voor een clean look op je bureautje? Maar naast make-uptafels zijn er nog meer leuke manieren om je beauty favorites op te bergen. Ooit gedacht aan opbergers met vakjes voor aan de muur? Of een magneetbord? Bekijk hieronder 20 leuke manieren om je make-up op te bergen.(dit is misschien nog een ideetje voor mij!)
(deze twee vind ik zelf ook erg leuk!)

(Oeh, dit hierboven ziet er ook wel handig uit!)


Zo, dit waren enkele leuke manier om je make-up op te bergen! Hoe is jouw stash georganiseerd? Daar ben ik erg benieuwd naar! Comment onder deze post!

PS: Vandaag is normaal gezien de dag dat het aan Veronique is om een artikel te posten, maar door haar stapels schoolwerk was het er even niet van gekomen. Hopelijk vonden jullie het toch fijn om vandaag dit artikel te lezen.

Liefs,


Julie x


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's om inspiratie op te doen. Doet me er wel aan denken dat ik mijn make-upkastje dringend moet opruimen en cleanen. Yuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik kan dit binnenkort zelf ook goed gebruiken! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke manieren om je make-up op te bergen! Zelf moet ik echt hoognodig een nieuw kastje aanschaffen, want nu is het echt een puinhoop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Anouk! Ik heb ook meer ruimte nodig! ;-)

   Verwijderen
 3. Geweldig, bedankt voor de inspiratie. :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn echt van de heerlijke foto's die je op Pinterest allemaal zou pinnen. Ik vraag me wel of hoe lang ik het netjes zou houden.

  BeantwoordenVerwijderen