vrijdag 26 december 2014

Julie | Friday Nails - Toggle To The Top


Ook deze week heb ik voor jullie een feestelijk lakje voorzien in de Friday Nails. De feestdagen zijn volop bezig en dit vier je natuurlijk het liefst met mooi gelakte nagels. Vorig jaar kreeg ik van Nick mijn eerste Essie lakje, in de kleur ‘Toggle To The Top’. Dit is een bordeauxrode kleur met rode shimmers er in. Doordat deze kleuren bijna hetzelfde zijn is het een subtiel en speciaal effect. Kijken jullie mee naar het resultaat op mijn nagels?Eerst laat ik jullie nog even het prachtige flesje zien. Ik vind het leuk dat de letters van Essie er in gedrukt staan. Hier kan je trouwens ook mooi de rode glitters zien in het flesje. Ze knallen niet van je nagels en hierdoor zijn ze echt geschikt om op rustige Kerstfeestjes bij familie te dragen. Hier mag het namelijk allemaal wat chiquer en geldt de ‘less is more’ gedachte.
Mijn nagels en vingers hebben heel wat te verduren nu ik samen met Nick in ons huis aan het werken ben en met de verhuizingen die op til staan. Maar ik wou toch heel erg graag mijn nagels lakken en dit met jullie delen. Ik vind deze kleur echt super feestelijk en eigenlijk heb ik deze kleur het afgelopen jaar veel te weinig gedragen. Essie heeft vrij dikke kwastjes en dit lakt op zich best goed, alleen is het aan de randen altijd voorzichtig werk. De houdbaarheid is goed, al kan ik dit nu niet laten zien op foto omwille van de eerder genoemde werkzaamheden. Hij is wel redelijk moeilijk te verwijderen, omwille van de donkere kleur en de glitters die de lak bevat.

Hebben jullie veel lakjes van Essie in je stash? En wat vinden jullie van deze kleur? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

4 opmerkingen: