vrijdag 19 december 2014

Julie | Friday Nails - A Sky Full Of Stars


Deze week laat ik jullie opnieuw een feestelijke combinatie op mijn nagels zien. De feestdagen zijn in aantocht en dan wil je er op je best uitzien maar natuurlijk heb je niet al te veel tijd om dit te doen. Ik gebruikte een lakje van Sally Hansen in de kleur ‘Ressurection’, gekocht bij Action voor 1 euro, en een Holo Topcoat van P2 die ik een keer in Duitsland kocht. Deze topcoat gebruik ik tegenwoordig erg vaak omdat hij zo mooi en toch zo simpel is. Normaal kan deze combinatie wel een 4 à 5-tal dagen op de nagels zitten zonder chippen. Ik kan deze keer echter geen foto’s laten zien daarvan, aangezien ik aan het werken ben in het huis dat Nick en ik gekocht hebben… En nagellak is niet zo blij met werkende handjes! Wat ik wel kan laten zien is het pas gelakte resultaat op mijn nagels. Benieuwd? Kijk dan snel verder!
Ik koos voor de titel ‘A Sky Full Of Stars’ omdat ik deze combinatie er echt vind uitzien als een hemel vol sterren. Het Sally Hansen lakje is mooi blauw, met een licht grijze ondertoon. Dit dan in combinatie met de subtiele glitters van het P2 lakje, zorgt voor een sterren-in-de-hemel effect. Deze topcoat past ook perfect bij andere kleurtjes. Ik vind deze combinatie wel geschikt voor tijdens de feestdagen. Het is iets origineler dan het typische groen, rood en goud, maar brengt toch wel sfeer omwille van de glitters.

Weten jullie al welke nagellak je gaat opdoen tijdens de feestdagen? En wat vinden jullie van deze combinatie?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: