vrijdag 5 december 2014

Julie | Friday Nails - Royal Purple Crowning


Ik heb deze week weer een kleine, gemakkelijke nail art voor jullie voorzien. Sinds oktober is het op Verodoesthis een Fashion & Nails Friday en ondertussen zijn we al december! En december is natuurlijk een feestmaand! Niet alleen kon je woensdag al lezen dat we voor jullie een speciaal cadeautje hebben, ook deze ochtend kon je in het Fashionartikel al een feestlook zien. Deze lijn trek ik ook door naar de Friday Nails. Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van een paarse nagellak kleur van Yves Rocher en een gouden top coat van Yes Love. Misschien dat de titel van deze week al iets doet vermoeden over het resultaat… Benieuwd? Klik dan snel op ‘Meer lezen’.


Tadaaaah! Ondanks dat mijn nagels op dit moment niet erg lang waren om te lakken, heb ik toch voor een speciaal soort ‘french manicure’ effect gekozen. Ik gebruikte de paarse lak van Yves Rocher in twee lagen om mijn nagels mee te bedekken. Afwerken deed ik met een gouden kroontje. Ik vond dit eigenlijk best een geslaagde kleurencombinatie en ga deze zeker nog vaker dragen. Hij lijkt me dan ook uiterst geschikt voor de feestdagen!Na een volledige 7-dagen week zag de nagellak er nog zo uit. Ik vind dat de kwaliteit van het paarse Yves Rocher lakje verbluffend goed is! Het is ook logisch dat de wijsvinger het meeste last heeft ondervonden, dat is bij mij altijd het geval. Dat de gouden tips sneller chippen is ook niet abnormaal, aangezien ik hiervoor een dikker laagje moest aanbrengen voor een mooi resultaat. Dan is die laag dikker als de rest en dat zorgt al snel voor scheurtjes. Toch ben ik al bij al erg tevreden met de houdbaarheid van beide lakjes.Wat vinden jullie van deze combinatie? Hebben jullie zelf ook lakjes van Yves Rocher en/of Yes Love in jullie stash?

Liefs,

Julie x

13 opmerkingen: