vrijdag 12 december 2014

Julie | Friday Nails: Golden Orchid


Vandaag opnieuw een feestelijke Friday Nails, net zoals vorige week. December staat bij mij echt voor een feestmaand, met gezellige familiefeesten en anders wel hier of daar een knallende party. Either way heb je wel nood aan een portie glitter hier of daar. Vandaag heb ik daar de ideale nagellak voor in de aanbieding. Kijken jullie mee?Tijdens mijn laatste vakantie in september in Tenerife kocht ik bij Flormar deze heerlijk fonkelende nagellak. Als het op zulke dingen aan komt ben ik een echte ekster; alles met een flinke dosis shimmer trekt mijn aandacht. Deze kleur in ‘394 Golden Orchid’ ging dan ook zonder twijfel mee naar huis.Dit is dan hoe de prachtige kleur er op mijn nagels uitziet. Na het eerste laagje was ik een beetje bang dat ik een stuk of vijf keer mijn nagels zou moeten lakken. Gelukkig is dit reeds het resultaat na twee lagen. Ik vind het een hele mooie, feestelijke kleur die toch niet te opvallend is. Hij is geschikt voor elke gelegenheid en in het juiste licht krijg je een flitsend kleurenspel op je nagels. 
En dit is het resultaat na maar liefst 10 (!) dagen op mijn nagels. Je ziet dat mijn wijsvinger alle feestelijkheden maar niks vond… Daar was de lak in zijn geheel los gekomen. Verder zie je nog dat mijn middelvinger een groot stuk mist en dat mijn pinkje ook een schilfertje verloren heeft. Op mijn andere nagels zat hij nog precies zoals toen ze net gelakt waren. Natuurlijk is 10 dagen een erg lange periode en daarom vind ik ook dat hij toch een goede houdbaarheid heeft. Met de helft van de dagen zou hij echt nog helemaal perfect moeten zitten. Ten minste als je geen aanslag pleegt op je nagels door veel met je handen te werken. Ik ben in ieder geval erg blij met dit lakje en volgens mij ga ik deze zeker nog vaak dragen.Wat vinden jullie van dit lakje? En hebben jullie zelf al ervaring met lakjes van het merk Flormar? Laat het zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

16 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig feestelijk lakje, love it! Super dat hij ook zo lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind dit echt een super tof lakje! Bedankt Anouk! :-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooi lakje en wat blijft het goed zitten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie kleur zeg! Fijn dat hij zo goed blijft zitten. Grappig dat hij alleen op jouw wijsvinger helemaal is losgelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat heb ik echt super vaak, met elk lakje, haha! ;-)

   Verwijderen
 4. Wow, hij lijkt echt heel erg op een lakje van Couleur Caramel dat ik heb! Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat merk ken ik niet eens, haha! :-) Bedankt!

   Verwijderen
 5. Amai zeg, héél mooi resultaat na twee lagen. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur en inderdaad een heel mooi resultaat na twee laagjes! Ik heb ook een heel aantal lakjes van Flormar en ik ben ook altijd heel tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik schrok echt van het mooie resultaat na 2, zeker omdat hij na 1 laagje nog heel doorschijnend was! :-)

   Verwijderen