woensdag 24 december 2014

Julie | Essence Come To Town Limited Edition


Eigenlijk had ik in eerste instantie enkel de ‘Wrapped In Pink’ lipstick van de nieuwste Limited Edition collective van Essence gekocht. Eigenlijk… Want nadien zag ik zoveel mooie artikels verschijnen op verschillende blogs, dat ik toch nog eens een kijkje ging nemen in de plaatselijke Kruidvat… Nadien kocht ik dus ook nog een quattro oogschaduw palette en een trio nagellak setje uit de prachtige ‘Come To Town’ collectie. Zelden was ik nog zo gecharmeerd door een limited edition collectie van Essence. Vandaag wil ik ook met jullie deze prachtige producten delen, hopelijk kunnen jullie er ook nog iets van te pakken krijgen! Benieuwd naar swatches van al deze producten? Lees dan snel verder!Telkens wanneer ik naar deze lipstick kijk, gaat mijn hart sneller slaan! Hij mag dan wel ‘Wrapped In Pink’ heten, eigenlijk is het een prachtige winterkleur die het midden houdt tussen roze en paars. Ik ben helemaal fan van zulke kleuren als lipstick, in de zomer mag het lekker fel paars, in de winter iets donkerder. Ik vind eigenlijk de verpakking ook erg mooi, met de sierletters ‘Come To Town’ op de huls. Dit schatje haalde ik voor slechts €2.39 in huis.


Zoals je op deze swatch kan zien, ziet de lipstick er prachtig uit. Hij heeft een lichte glans over zich, maar ik zou hem toch semi-matte durven noemen. De lipstick is ook niet te stroef om aan te brengen, wat natuurlijk fijn is. Enkele keren over je lippen gaan mag wel, maar hij is erg mooi op te bouwen. Zelfs met één laagje zijn je lippen van een mooi kleurtje voorzien!
 

  
In close-up met flits, ziet er dit zo uit. Een full face foto komt later in het artikel, aangezien ik daarvoor ook het oogschaduw palette gebruikt heb. Hier zie je goed dat de kleur roze en paars tegelijk is. De kleur is in het echt wel donkerder, maar ik kreeg het maar niet goed op foto te pakken. Ik gebruikte een flits, omdat de foto’s zonder nog meer waardeloos waren.
 


Dan ga ik verder met dit schattige setje van drie nagellakjes. De roze en de groene kleur zijn prachtig om apart te gebruiken en ideaal als ondergrond voor de speciale zilveren topper die hier bij in zit. Zo heb je dus eigenlijk vijf mogelijkheden in één verpakking. Want met voldoende laagjes, waar ik geen geduld voor heb, zou je de topcoat ook als gewone lak kunnen gebruiken. Dit setje kreeg de naam ‘Naughty Or Nice?’ mee en kost €3.59.Aangezien ik al nagellak op mijn vingers had bij het nemen van deze foto’s, koos ik er voor om ze te swatchen op papier. Ik vind beide gewone kleuren heel mooi en die zilveren topcoat zie ik mezelf nog vaak gebruiken, ook bij andere lakjes! Ik ben erg blij dat ik deze toch nog heb kunnen bemachtigen! Normaal koop ik niet vaak oogschaduw uit limited edition collecties en ik had zelfs nog geen enkel palette van Essence in mijn stash, als ik me niet vergis. Dit ’02 Naughty Or Nice?’ palette kon ik echter niet laten liggen. Voor €2.89 krijg je namelijk vier prachtige kleuren. Deze quattro bevat een donker bordeaux kleur, een zacht roze kleur en een prachtig zilveren en gouden kleur.Ik kan er maar niet over uit hoe geweldig de pigmentatie van dit kleine, goedkope palette is! Kijk nu! Overigens voelen de oogschaduws allemaal boterzacht aan en ik vind elke kleur even mooi.Hier alvast een full face foto. Ik gebruikte het oogschaduw palette en de lipstick voor deze look. Verder heb ik enkel Bourjois gezichtspoeder aan, een blush van Essence, highlighter uit het MAC Keepsakes palette en mascara van Bourjois.
Hier zie je de ooglook al iets beter. Ik gebruikte de lichte roze kleur over mijn gehele ooglid. In de buitenste ooghoek zette ik het geheel wat aan met de donkerste kleur. Onder het wenkbrauwbot bracht ik de gouden kleur aan en in mijn binnenste ooghoek koos ik voor de zilveren kleur uit de quattro.

Ik ben nu heel benieuwd wat jullie van deze Limited Edition collectie vinden en of jullie er ook iets uit gekocht hebben. Laat gerust een reactie na onder dit artikel! 

Oh en alvast een fijne Kerstavond gewenst vanavond en een Vrolijk Kerstfeest morgen! :-)

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik heb er niets van gekocht, maar ik vind het een leuke collectie, vooral de lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he :) Ik heb zelf de oogschaduw en de nagellak ook. De glitternagellak vind ik het mooist, lekker feestelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik vind deze collectie een van hun betere! :-)

   Verwijderen