woensdag 17 december 2014

Julie | The Body Shop Glazed Apple Review


Toen ik samen met Nick nog eens goed ging shoppen in Antwerpen een tijdje geleden kocht ik weer heel wat fijne producten. Bij The Body Shop ging ik maar liefst met twee zakjes buiten. Ik kocht redelijk wat producten uit de nieuwste Kerstlijn, namelijk de Glazed Apple geur. Deze producten wil ik vandaag even aan jullie laten zien. Ze zijn al op redelijk wat blogs aan bod gekomen, maar ook ik kon het jullie niet onthouden. Het zijn Limited Edition producten, dus je zal er nog snel moeten bijzijn. Ze zijn ook in super leuke sets te koop, ideaal voor onder de kerstboom! Daarom wil ik deze nog op de valreep met jullie delen. Klik snel op ‘Meer Lezen’ als je benieuwd bent naar de producten die ik kocht.Als eerste kocht ik deze leuke kaart, met als inhoud een 30ML handcrème en een zeepje. Dit zeepje is ideaal om in de badkamer te leggen om je handen mee te wassen voor je de handcrème aansmeert. Je kan het ook bewaren tussen je kleding in de kleerkast om al je kleren te voorzien van de heerlijk frisse en zoete geur van deze appellijn. Ik kan je hier al vertellen dat ik dol ben op deze geur. Je zou hem niet als typische najaarsgeur verwachten, maar toch vind ik het fijn om deze geur nu te gebruiken. Voor mij is het zo’n geur die het hele jaar door kan omdat hij zowel fris als zoet is. Als je dit setje aan iemand cadeau wil doen, betaal je €7.50.Uiteraard kocht ik ook de Body Butter uit deze lijn. Ik ben dol op de butters van The Body Shop. Ze zijn heerlijk om in de winter te gebruiken op je droge huid. De geur is ook hierbij super lekker. Ik vind het een ideale geur om aan iemand cadeau te doen omdat hij niet zo uitgesproken is als pakweg de Cranberry of Satsuma geur die The Body Shop heeft. Deze geur is voor iedereen geschikt en is niet zo zwaar. De butter zelf is ook vrij zacht van substantie en niet zo ‘hard’ of dik als die uit de Shea of Blueberry lijn. Hij smeert vlot uit, trekt snel in en de geur blijft lekker lang hangen. Overigens vind ik de verpakking en super leuk uitzien. De groene kleur is mooi, de sterren en de strik maken het geheel feestelijk en je ziet onmiddellijk dat je een product met een appelgeur vast hebt. Mooi, mooi, mooi! Hier betaal je €16 voor.Ondanks dat ik nog zoveel shower gels heb staan, kon in het niet laten om ook dit product mee naar huis te nemen. Hij kost €7 en daarvoor krijg je 250ML aan product. De geur is super lekker, en ondanks dat er op de verpakking staat dat het een ‘soap-free cleansing’ is, schuimt hij toch een beetje en dat vind ik wel fijn. De geur blijft na het afspoelen niet hangen, maar daar heb je dan wel de body butter voor. Er is ook een body lotion, maar omdat deze shimmer bevat, heb ik deze niet gekocht. De shower gel zelf is groen van kleur, de verpakking is doorzichtig. De klikdop gaat makkelijk open en dicht, ook met natte handen. Ik ben hier erg blij mee!Nu ik dan toch bezig was met producten voor onder de douche, kocht ik ook gelijk deze Body Polish. Ondanks dat ik in de winter wel hou van een stevige scrubbeurt, wissel ik dit graag af met een zachte scrub zoals deze body polish. De korrel is erg mild maar maakt de huid wel super zacht. Over de geur ben ik natuurlijk ook laaiend enthousiast, aangezien ook dit product heerlijk naar appeltjes ruikt. Ik vind dit product echt geschikt voor zowel zomer als winter dus sla hier zeker een voorraadje van in als je er net zo over denkt. Na de feestdagen verdwijnt deze namelijk uit het assortiment. Voor dit product betaal je €10.En dan zijn we al weer aangekomen bij het laatste product uit deze fantastische lijn. Ik heb hem jammer genoeg nog niet kunnen proberen. Nick en ik hebben een huis gekocht met een bad in, en daarom heb ik alvast enkele bruisballen van Lush en ook deze Glazed Apple Bath Jelly ingeslagen. Uit de Vanilla Brulee heb ik ook de Bath Jelly gekocht. Deze kosten €9 per stuk en volgens mij kom je hier heel erg lang mee toe. Ik vind het dan ook geweldig dat ze een spateltje voorzien hebben om het product zo hygiënisch mogelijk te gebruiken.
Hier kan je goed zien dat de substantie van deze jelly wel aan de lopende kant is. Het is zeker geen vaste blok maar hij is dus vrij stroperig. Ik vind de geur hiervan geweldig en kan niet wachten om deze te gaan gebruiken in ons bad. Hopelijk geurt de hele badkamer dan nog lekker naar appeltjes. Voor mij is dit echt zo’n geur die voor iedereen geschikt is, ook voor mannen die wel houden van iets fris en zoets. Ik ben in ieder geval erg blij dat de dit jaar met een nieuwe lijn op de proppen gekomen zijn. Ik heb echt niets slecht te zeggen over deze producten. De verpakkingen zijn mooi, de werking is goed zoals we eigenlijk altijd al gewend zijn bij The Body Shop en de geur is echt verschrikkelijk lekker! Als je deze nog niet hebt kunnen ruiken zou ik je echt aanraden om nog snel een winkel op te zoeken voor deze lijn uitverkocht is!

Hebben jullie zelf al iets uit deze lijn? En welk product is bij jullie favoriet?

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. Ik heb de shimmer lotion en ben er zooo blij mee :-) Deze lijn ruikt echt lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zowat het enige dat ik niet gekocht heb! ;-)

   Verwijderen
 2. Wauw, wat klinkt dit goed! Ik snap heel goed dat je niets slechts hebt te zeggen over deze producten. Zelf ben ik ook helemaal hooked aan The Body Shop. De Vitamine E-lijn is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik hou ook echt van hun producten! Uit de Vitamine E-lijn heb ik ook al verschillende crèmes gehad! :-)

   Verwijderen
 3. Deze producten lijken me zo lekker ben erg benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die bath jelly lijkt me wel grappig om eens te testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb ze alle drie gekocht ondertussen, ook die van de Vanille en Cranberry lijn! ;-)

   Verwijderen
 5. Love the body shop! Volgens mij heb je heer-lijk-e producten gekocht! =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijn is zo lekker, en vol met allerlei fijne producten! Zo lijken de Shower Gel en de Body Polish me echt geweldig. <3

  BeantwoordenVerwijderen