woensdag 31 december 2014

2014 in statistieken


Kennen jullie dit hierboven nog? Dit was tot oktober het middelpunt van mijn lay-out. Ik vond het toch wel leuk om deze nog eens te laten zien aangezien er toch heel wat goede herinneringen bij horen. Aangezien het vandaag de allerlaatste dag van 2014 is, wilde ik jullie vandaag wat cijfertjes van het afgelopen jaar meegeven. Wat zijn de meest gelezen artikels? Hoeveel unieke bezoekers had Vero Does This het afgelopen jaar? Welke zoektermen werden er gebruikt? Etc. :D Ik schrijf dit op 30 december rond 17u, dus de cijfers van 30 december 's avonds en 31 december zitten er uiteraard nog niet bij. Laten we eraan beginnen! 

Meest gelezen artikels

5. Julie: Review: Germaine de Capuccini Purexpert

Op een verdiende vijfde plaats staat een review van Julie over de huidverzorging van Germaine de Capuccini. Zelf heb ik deze producten ook getest en ik was zeer tevreden. Vooral van stap 1 en 2. Stap drie was net iets te rijk voor mijn huid. 

4. Julie | New in: Loavies Handbags

Een unboxing van Julie haar nieuwe handtassen staat op de vierde plaats van 2014. 

3. Review: L'Oréal Nutribronze


Ik hou deze foto bewust eventjes wat kleiner want wat zagen mijn benen er verschrikkelijk uit op de linkerfoto! Jakkie. Dit artikel is er trouwens eentje uit 2013 (ahja, toen zat ik nog op kot!) en staat op de derde plaats van meest gelezen artikels. Yay! 

2. Yves Rocher winactie

Hoe kon het ook anders dan dat er een winactie in deze top vijf zou staan? Dit was dan ook wel de meest populaire winactie ooit hier op Vero Does This. Helaas zijn deze producten (buiten die met sinaasappel) niet teruggekomen dit jaar. :( 

1. Herman den Blijker Lasagne bolognese

En met stip op nummer 1 staat deze foodreview. Wil dit zeggen dat jullie graag foodreviews zien of was deze lasagne gewoon zo populair? :p 

Zoektermen
1. Verodoesthis
2. Vero does this
3. nail art
4. verodoesthis.com
5. W7 in the nude
6. Albert Heijn
7. Flormar Antwerpen
8. gsm kopen
9. Herman kant en klaar
10. Jafra 

De meeste zoektermen in de top tien zijn te verklaren. uiteraard komt de naam van mijn blog veel voor. Het enige wat ik een beetje raarder vind, is "gsm kopen". Tot ik dit ingaf bij google en even ging kijken bij de afbeeldingen want dan staat er op de 2e plaats inderdaad een linkje naar mijn blog! :) 

Cijfers
Deze cijfers en ook de vorige feiten komen allemaal van Google Analytics. 

Unieke bezoekers; 11 506
Sessies: 19 994
Paginaweergaven: 39 901
(Van 1 januari 2014 tot 30 december 2014 17u) 

Zo, dit waren dus enkele feitjes over Vero does this. Bedankt voor jullie bezoeken, lieve reacties en steun het afgelopen jaar en we gaan van 2015 weer zo'n topjaar maken samen! Geniet van jullie oudjaar en tot volgend jaar! :) 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om je statistieken van 2014 zo te zien! Een fijne jaarwisseling! Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om dit zo te zien :) Fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen