donderdag 6 november 2014

YSL Rouge Volupté Shine "Pink in Paris"


Al enkele jaren sta ik elke keer dat ik in de Ici Paris XL kom, kwijlend aan het schap van Yves Saint Laurent. Helaas stond mijn budget dit nooit echt toe tot ik afgelopen weekend er eentje voor een vriendenprijsje kon kopen. Ik kijk nu al enkele dagen vol bewondering naar deze lipstick en vond dat het tijd was om hem eens te testen. 


Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was toen ik dit kleine goudkleurige doosje in mijn handen kreeg. Ik moest mij inhouden om niet te beginnen giechelen en zeker niet te laten merken hoe intens gelukkig ik ermee was. Het is en blijft een lipstick en de meeste mannen begrijpen dit niet.


Ik heb dus een Yves Saint Laurent volupté shine (een extra glanzende variant) in de kleur Pink in Paris.


En dan haal je hem uit zijn verpakking en lacht dit je toe. Deze prachtige gouden huls spreekt werkelijk tot de verbeelding. Je zou hem al bijna alleen voor de verpakking willen kopen, niet? Het stukje waar de kleur doorschijnt zorgt ervoor dat het goud niet 'too much' wordt en komt heel elegant over.


Hier in de huls lijkt hij ineens zelfs vrij rood, gelukkig is dit maar schijn door het licht maar ik vond de foto toch te mooi eigenlijk om hem weg te laten. Zo'n gloednieuwe lipstick is toch echt wel iets moois? Vind je niet? Zeker als het gaat over een lipstick met zo'n luxe verpakking. 


Hier zie je de kleur beter. Wat ik wel gemerkt heb, is dat deze kleur een kameleon is. Hier lijkt het een koele oudroze kleur terwijl je op de volgende foto's gaat kunnen zien dat de kleur toch net weer ietsjes anders is. In bepaald licht lijkt hij een neutrale tot zelfs warme ondertoon te hebben. 


Eventjes een full face om aan te tonen hoe het er dan uit ziet. Ook hier lijkt hij nog vrij koel maar de kleur lijkt wat liever. 


En op deze close up foto lijkt de kleur dan al weer iets warmer. 

De lipstick heeft een boterzachte substantie. De finish is glanzend zoals jullie waarschijnlijk op de foto's al wel gemerkt hebben. Door de zachte formule is de houdbaarheid niet super, als je gegeten hebt, moet je wel bijwerken. Een drankje overleeft hij gelukkig wel. 

Hebben jullie al een lipstick van YSL in jullie bezit?

Liefs
Veronique

12 opmerkingen:

 1. Ik ben zo gek op die huls <3 Mooie kleur!: )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. YSL heeft altijd goede lipsticks! Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik schrik ervan dat het prijs kwaliteit echt wel goed zit! :) (en ook als je naar de huls kijkt natuurlijk ;) )

   Verwijderen
 3. Echt wel een prachtige kleur! Een lipstick van YSL staat ook nog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw hij staat je echt prachtig! Deze kleur moet ik ook maar op mijn wishlist zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn god, die verpakking! Ik zou hem al alleen daarom kopen, haha! De lipstick staat ge goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow, wat een fantastische kleur; staat je heel mooi en wat een luxe verpakking. Daar kan ik altijd wel van genieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen