donderdag 13 november 2014

Tinder voor de shopaholics


Tinder is hier in BelgiĆ« wel gekend maar voor zover ik weet is het nooit echt een enorme trend geweest. Alsof we al dat swipen en daten maar niets vinden. Nu is er een nieuwe app die door de Belgische fashionista's misschien wel wordt opgepikt. Hoe gemakkelijk zou het wel niet zijn als je via een enkele app meerdere webshops kunt bekijken, een wishlist opstellen en zelfs de items die je echt wilt kopen? Voor al diegenen die nu zo hard met hun hoofd schudden dat ie er bijna vanaf valt: ja er bestaat zoiets! 


Via de app Swipe & Shop kun je heel de dag door digitaal windowshoppen en een week later weet je nog altijd welke items je leuk vond want als je naar rechts veegt, slaagt hij de items automatisch op op je wishlist. Handig! Indien je echt onmiddelijk verliefd wordt op een artikel kun je het via je gsm kopen maar je kunt het ook naar je laptop mailen als je liever niet via je smartphone of tablet dingen koopt. 

Wat ook erg handig is aan deze app is dat wanneer er een item uit je wishlist in de sale komt, je een melding krijgt. Zo kun je dat mooie topje of die prachtige horloge nog voordelig scoren ook! 


De app werkt momenteel samen met grote retailers zoals Asos en V&D maar wil in de toekomst met nog meer webshops gaan samenwerken om het aanbod voor jou zo groot mogelijk te maken. Het is dus de ideale oplossing om via je mobiel webshops te bekijken aangezien die meestal niet echt voorzien zijn van een mobiele site. 

Deze app is momenteel verkrijgbaar voor Android en Apple. 

Zelf heb ik hem nog niet gedownload maar ik ben het binnenkort wel van plan. Wil eens zien of ik zo nog eens kleding kan scoren die helemaal mijn ding is. 

Liefs
Veronique7 opmerkingen: