zaterdag 22 november 2014

Tag | Wat als mijn stash ineens weg was? (Part 2)


Precies een jaar geleden (ok, het kan enkele dagen afwijken) publiceerde ik hier op Vero does this de tag "Wat als mijn stash ineens weg was. Die versie kun je hier lezen. Voor de een klinkt een jaar lang terwijl een ander misschien denkt dat een jaar niets is. Deze tag opnieuw doen, leek me een goede manier om erachter te komen hoe hard een mens in een jaar veranderd. Dus, stel je stash was ineens weg en je mocht maar tien producten opnieuw kopen, wat zou je dan kopen? 


Parfum

De laatste tijd wissel ik regelmatig af wat parfum betreft (niet dagelijks, ik ben een periodebeestje) maar mijn hart ligt nog altijd bij die ene geweldige geur van Givenchy: Ange ou démon le secret eau de parfum. Als ik na het een tijdje gedragen te hebben van een andere parfum weer deze neem, voelt het toch als thuiskomen. Doet mij eraan denken dat mijn flesje halfleeg is, tijd voor een back-up als het aan mij ligt. 

Mascara

Ook op het vlak van mascara ben ik een trouwe lover. Ondanks het feit dat ik doorheen het afgelopen jaar wel enkele andere mascara's geprobeerd heb, blijft de liefde van mijn leven op het vlak van mascara toch wel de Max Factor False lash effect. Oftewel de mascara die ik al jaren draag. 

Oogschaduw

Een jaar geleden was ik helemaal overdonderd door de oogschaduws van Sleek maar het afgelopen jaar is er toch een palette waar ik nog grotere fan van geworden ben. W7 in the buff, een dupe van Urban Decay Naked 2 en heerlijk goedkoop. De kleuren zijn mooi, het is gemakkelijk in gebruik en ik kan er vele soorten looks mee maken. 

Oogschaduwbasis

Ik zou sowieso ook oogschaduwbasis kopen. Ik heb niet perse een voorkeur maar misschien dat als ik toch maar tien producten mocht kopen, dat ik dan wel eens zou investeren in eentje van Urban Decay of een ander chic en duur merk. 

Foundation

Ondanks dat ik niet vaak foundation draag, zou ik de Smashbox Liquid Halo HD foundation wel opnieuw kopen. Ik ben erg blij met deze foundation en je weet maar nooit wanneer je eens iets te maskeren hebt. Foundation zou ik dus opnieuw kopen voor in noodgevallen. 

Eyeliner

Naast mascara is dit het meest belangrijke product in heel mijn stash. Ondanks het feit dat ik nu de laatste tijd nogal haast heb en kies voor een stifteyeliner van Essence, blijft mijn favoriet toch die van Max & More oftewel, het merk van de Action. Dit is een gel eyeliner en ondanks dat het soms nogal een klusje is om het kwastje schoon te krijgen, is dat mijn favoriet. 

Lipstick

De eerste lipstick die ik opnieuw zou kopen, is MAC Rebel. Het is een enorm speciale kleur en ik heb de kans nog niet gehad om hem vaak te dragen. Ik wil deze kleur nog vollenbak ontdekken en dragen. Dit is een kleur die ik niet zomaar mag vergeten. Omdat ik ook een lipstick nodig heb die iets subtieler is, zou ik Yves Saint Laurent 'Pink in Paris' opnieuw kopen. Het heeft een mooie roze en subtiele kleur. En natuurlijk is de huls ook prachtig en is het ook al heel erg leuk om ernaar te kijken. 

Lipbalm

Ik heb enorm veel last van droge lippen en er zijn niet veel lippenbalsems tegen bestand. De leukste die wel enorm goed hun werk doen, zijn die van Eos. Ondertussen heb ik er zeven verschillende en ik ben grote fan. Ze zien er leuk uit, ze ruiken heerlijk en ze werken super. 

Blush

En als laatste zou ik nog een blush kopen. Ik heb niet echt een bepaalde blush die echt favoriet is maar dan zou ik eigenlijk op zoek gaan naar een blush palette met wat verschillende blushes in. Matte, glanzend, shimmery... Zodat ik wat vanalles zou hebben. 

Zo, welke producten zou jij opnieuw kopen als jij er maar 10 mocht kiezen? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Mooie producten! Ik heb de gel eyeliner van Action ook, wilde er vandaag nog een review van maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat slim dat van dat blush palette, dat zou ik denk ik ook doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh HELP wat een rampscenario :-O Ik mag er niet aan denken... Ik zou vooral ook veel palettes kopen, lekker vals spelemn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die mascara vind ik persoonlijk verschrikkelijk haha. Naar die eos lipbalm ben ik zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen