zaterdag 1 november 2014

Review | MAC Rebel


De laatste tijd droom ik in Berrykleurtjes en toen ik deze MAC lipstick zag staan,wist ik gewoon dat deze met mij mee naar huis moest. Ik moest en zou deze hebben en ik besloot om ervoor te zorgen dat ik hem ook regelmatig ga dragen. Ik moet en ik zal Rebel blijven adoreren. Want ja, dat doe ik ook. De kleur is prachtig, Je kan hem lichter maken door een laagje aan te brengen maar wanneer je hem wilt laten knallen, bouw je de kleur op. Zo kan je met een lipstick zowel een alledaagse look maken als een avondlook.Laten we bij het begin beginnen. Zoals je ziet geeft deze lipstick erg veel kleur af. Hij zit trouwens qua kleur in mijn ogen wat tussen het bordeaux en het paars in en we kunnen unaniem zeggen dat dit een koele kleur is. Wat de finish betreft, MAC noemt dit een satin finish maar daar vind ik hem toch wel vrij glanzend voor. Is hij niet minder mooi door hoor. Het aanbrengen moet wel erg precies gebeuren want het is geen simpele kleur om daarna correcties mee uit te voeren. Ook moet je zeker oppassen met velletjes want dit is wel zo'n typische kleur dat velletjes kunnen gaan opvallen. Zoals je ziet, heb ik de lipstick op deze foto licht aangebracht (babysteps!) dus de dekking is niet heftig maar wel goed. Je ziet dat hij op de fullface foto wel iets heftiger overkomt dan je zou verwachten als je naar de closeup kijkt. Desalniettemin vind ik de kleur nog erg draagbaar, zeker nu in de herfst en winter. Donkere kleuren mogen terug en daarvan moeten we profiteren. De houdbaarheid van deze lipstick is trouwens zoals we gewoon zijn van MAC. Hij blijft goed zitten, geeft lichtjes af bij het eten en drinken maar moet na een kleine snack niet echt bijgewerkt worden. Wat je wel zou kunnen verwachten met een kleur als deze is dat je enorm hard moet schrobben om hem helemaal van je lippen te krijgen maar dat is hier niet het geval. Een pluspunt in mijn ogen omdat dat beter is voor je lippen natuurlijk. 

Liefs
Veronique

(De foto's zijn genomen met flits omdat mijn zus de camera mee wou nemen op vakantie en ik nog foto's nodig had. Het daglicht was net niet meer licht genoeg om nog mooie foto's te kunnen maken.) 

6 opmerkingen:

  1. Hele leuke kleur, ik houuuu van berrykleurtjes. Ik moet echt eens dringend langs de MAC gaan zie ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je lieve reactie! Ik volg je terug, leuke blog heb je!
    Mooie lipstick (: Ik heb Media, die is nog net wat heftiger :)

    BeantwoordenVerwijderen