maandag 3 november 2014

Life through my eyes | November #1


November is aangebroken maar aan de temperatuur overdag zou je het niet zeggen. De afgelopen week was ik alleen thuis en het deed toch raar. Gelukkig heb ik meestal niet alleen gegeten maar zo de avonden dat ik alleen in de zetel was en in een leeg huis ging slapen. Ik moet toegeven dat ik het soms toch wat eng vond en dat ik ergens blij ben dat ik nog thuis woon bij mijn ouders. Als ze zo een weekje weg zijn, besef je toch wel wat je eraan hebt. 

Maandag zijn mijn ouders en zus vertrokken en gelukkig was Sarah er om mij gezelschap te houden. 's Middags had ik omeletjes gebakken voor mij en Sarah en 's avonds maakten we broodjes hamburger met zelfgemaakte saus tussen een ciabattabroodje. Hebben jullie interesse in een recept? Zowel Sarah als ik vonden het superlekker! Toen Sarah vertrokken was, besloot ik in gezelschap van iets lekkers aan mijn lesvoorbereiding te werken. Ik at olijfjes en dronk een gin tonic. Supergezellig om zo te werken. Toen ik de lesvoorbereiding beu was, nam ik er een tas thee bij en de Ipad. Ik wist met mezelf precies geen blijf. Ik was het alleen zitten echt niet meer gewoon. Mijn kamer gebruikte ik heel de week enkel om te slapen en al het andere deed ik van aan de eettafel of vanuit de zetel. Die verandering van omgeving deed ergens toch wel goed. Het is eens wat anders dan vanuit mijn bed voor de TV zitten te werken. 

Van dinsdag heb ik geen foto's. Ik ben toen naar Mathias geweest tot hij moest gaan werken. Toen pakte ik de trein weer naar huis en tegen 22u30 was ik weer thuis. Ook toen plofte ik in de zetel met een tas thee en de Ipad. Oh, ik had trouwens een boek meegenomen om onderweg te lezen en op anderhalf uur tijd had ik het al uit. Whoop whoop! Woensdag heb ik boodschappen gedaan omdat ik die avond een filmavondje zou hebben en ik ging zorgen voor lekkere hapjes. ik nam een tas mee als boodschappentas maar die was natuurlijk te klein. Toen ik die tegen beter weten in dicht probeerde te doen, ging de rits stuk. Ik merkte dat door Mathias zijn geduw op mijn blauwe plek die ineens weer een stuk heviger was. Nachos met pittig gehakt! (nog voor de kaas erop ging en ik ze in de oven wou zetten) Toen ze klaar waren met verse guacamole. Dit was zo enorm lekker! Omdat een vriend donderdagavond bij mij kwam eten en ik simpel tosti's wou maken dan koos ik ervoor om 's middags voor mezelf mosselen te maken. Dit smaakte naar meer! Toen ik donderdag wilde gaan douchen, koos ik ervoor om een maskertje op te doen. Mezelf weer een beetje mooi maken! :) Wachtend op Hendrik wat vlogs kijken. 

Daarna gingen we met wat mensen van het praesidium naar een TD. 

Vrijdag ging ik met Julie lunchen, heb ik ongezond gegeten en ben ik gaan werken. Zaterdag kwam Mathias naar mij (yay! weer eens niet alleen) en stond ik uren in de keuken om lasagne te maken voor ons twee. Het was de moeite meer dan waard, zeker als ik zag hoe lekker hij het vond. De liefde van de man gaat door de maag, zegt men. Wel, als dat waar is, heb ik gisteren veel liefde gescoord! Daarna ging ik werken maar heb eigenlijk niet echt moeten werken dus zijn we met Mathias en wat vrienden iets gaan drinken om daarna weer op mijn werk te belanden en daar mee af te sluiten. Vrolijk en lichtjes beschonken gingen we in de vroege uurtjes naar huis. Om zondag pas in de namiddag uit bed te komen. We hebben niet perse heel lang geslapen maar we zijn gewoon pas heel laat gaan slapen. Ik denk dat het half 8 's morgens was. Ik was in de voormiddag al wel eventjes opgestaan om naar de bakker en de slager te gaan maar kon het dan niet laten om terug naast Mathias in bed te kruipen. We aten 's middags dus ook pas rond 16u en dit zorgde ervoor dat ik mijn avondeten pas rond 21u heb gegeten.Toen Mathias vertrokken was, ging ik nog even weg om van iemand deze twee lipsticks te gaan overkopen. Een vriend van mij had deze voor zijn vriendin gekocht maar zij had ze allebei al. Daardoor mocht ik ze dus overkopen voor een vriendenprijsje. Score! Ik besloot de keuken eens grondig op te ruimen zodat mijn ouders zouden thuiskomen in een nette keuken. Het was minder werk dan ik had verwacht en dat was dus een leuke meevaller. Tussendoor heb ik de keuken af en toe ook wat opgeruimd maar nu heb ik het eens grondig gedaan. En zo zit ik hier terwijl ik dit artikel schrijf. Een tas thee en mijn laptop, een fijne afronding van de afgelopen week. 

Hadden jullie ook vakantie? Zo ja, wat hebben jullie allemaal gedaan? :)

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Oh my god, die nacho's... Het water loopt me in de mond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk overzicht! Mosselen, ben er dol op! Zit momenteel in Zeeland, ben benieuwd of ze hier 'anders' smaken.... :)

    BeantwoordenVerwijderen