dinsdag 4 november 2014

NOTD | Burgundy Diva & Ghost Lovers


Het wordt weer kouder, de bomen zijn verkleurd en verliezen stilaan al hun bladeren. De herfst is in het land en we gaan ons er ook naar gedragen. Onze zomerkleren krijgen een plaatsje achteraan in de kast, de truien worden dikker en donkerder. Net zoals de dagen. Ook voor onze make-up kiezen we voor zwaarder en last but not least worden onze nagels weer feestelijker. Vandaag heb ik voor jullie een "nails of the day" met donkere herfstige en erg feestelijke kleuren. 

Als basis heb ik gekozen voor Burgundy Diva van L'Oréal Paris. Dit is een bordeaux paarse lak met minuscule zilveren/blauwe glittertjes. In het flesje zijn ze goed zichtbaar maar op je nagels vallen ze eigenlijk amper op. Op zich wel goed dat ze niet zo hard opvallen. Het geeft de lak iets klassieks maar in bepaald licht wordt het toch net dat tikkeltje specialer. Dit lakje kost (als ik mij niet vergis) €4,99. Ik weet wel niet of deze nog verkrijgbaar is. De lak droogt trouwens aangenaam snel en dekt goed. Hier heb ik twee laagjes gebruikt. 


Omdat ik het toch nog net wat specialer en feestelijker wou (ondanks dat het nog maar begin november is),  koos ik voor een accentnagel. In mijn schuiven vond ik nog de lakjes van de herfstcollectie van Bourjois van vorig jaar (in onze Kruidvat nog steeds te verkrijgen!) en ik koos voor de glittertjes van Ghost lovers op de nagel van mijn ringvingers. Het effect vind ik super. Je kunt trouwens zelf kiezen hoeveel glitters erop gaan. hangt allemaal van de dikte en/of de hoeveelheid laagjes af. Deze lak kostte €8,49 en droogt iets trager. 

Ik krijg echt zin in de feestdagen door mijn nagels zo te lakken! Jullie?

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan! De accentnagel geeft ook net wat extra's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Burgundy! Mooie lak en goed gecombineerd met de accentnagel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bordeaux is echt één van mijn lievelingskleuren! Leuk ook dat gouden accentje, maakt het inderdaad extra feestelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi kleurtje voor het najaar!
  En leuk, dat ene accentje op 1 nagel!

  BeantwoordenVerwijderen