zaterdag 29 november 2014

Mijn lipstick stash


Ik ben aan het denken om in januari, als mijn examens gedaan zijn mijn kamer eens helemaal onder handen te nemen. Dus alles opruimen. Niet enkel het zichtbare maar ook al wat er in mijn kasten zit. Dit geeft mij de kans om dan mijn stash ook eens uit te zoeken en alles netjes te ordenen. Momenteel wilde ik mijn lipsticks bij elkaar steken zodat ik altijd weet waar die ene ligt die ik net dan wil dragen. Doordat mijn lipsticks niet meer in het roze toilettasje passen, moest ik dus wel een andere optie kiezen. Doordat (de meesten) van mijn lipsticks nu toch samen zitten, besloot ik ze eens aan jullie te laten zien. 
We beginnen met vijf lipsticks van Max & More. Oftewel het make-upmerk van de Action. Prima lipsticks voor een erg zacht prijsje. 

Hot pink - silky nude - warm wine - raspberry - candy floss 


En hier zie je de swatches. Allemaal prima gepigmenteerd, zeker voor die prijs. Ik vind ze, buiten silky nude, heel erg mooi en draagbaar. Jullie weten al wel: "Nude is niet zo heel erg m'n ding". Geef mij maar lekkere opvallende kleurtjes. Mijn favoriet uit dit rijtje is Candy Floss, supermooie kleur! 


Hier nog vier lipsticks van Max & More. Ik weet dat ik er nog eentje heb maar die zit in een of andere handtas. 

Moroccan Rose - Vamp Red - Cherry Red - Pretty pink


Mijn favoriet qua kleur is Moroccan Rose maar dat pigment is iets minder dan dat van de rest. Vamp Red vind ik niet zo mooi. 


Dit zijn drie lipsticks van verschillende merken die ik eigenlijk amper gebruik. Je ziet hier NYC, Catrice en Tease. 

The Rockafellas - Revel the Red  - Geen naam 


De eerste drie swatches zijn van The Rockafellas van NYC omdat deze twee verschillende kanten heeft. De derde swatch is er eentje van de twee kleuren samen maar normaal gezien blend het beter. Zoals je ziet geeft de lipstick van Catrice weinig kleur af en en Tease is een verschrikkelijke miskoop geweest. De kleur is veel te licht. 


Deze drie lipsticks zijn van het Duitse budgetmerk P2. Alle drie heel verschillende lipsticks. De eerste is een gewone glanzende lipstick, de tweede meer een balm terwijl de laatste erg mat en droog is. 

Mullholland drive - Secret letter - I love you


Ook hier vind ik Secret Letter precies wat te licht. Mijn grote favoriet is de matte rode kleur. 


En nu komen we aan de drogisterijmerken. Hier zie je L'Oréal en Bourjois 

L'Oréal Color Riche Plum Extasy - Bourjois Sweet Kiss - Bourjois Rouge Jet Set - Fushia Graffiti 


En hier zie je weer de swatches. De rode kleur springt er echt tussenuit en ook de fushia is lekker fel. Sweet kiss vind ik trouwens door zijn roze ondertoon wel een mooie nudekleur. 


En dan voor mij een merk met super lipsticks. Rimmel. De linkse drie heb ik ooit erg goedkoop in Polen kunnen kopen en ik hou er nog altijd van. Ook de rechtse heb ik in Polen gekocht maar die moet ik eens wat vaker dragen. 

Kate Moss by Rimmel 102 - Kate Moss by Rimmel 20 - Kate Moss by Rimmel 05 - As you want Victoria 


Over deze kleuren heb ik geen negatief woord te zeggen. I'm lovin' it! 


En tijd voor wat High end pareltjes. Hier zien jullie Yves Saint Laurent, Estée Lauder en Dior. 

Pink in Paris - Melon - Wonderland 


Estée Lauder was een dure miskoop... Ik draag deze eigenlijk nooit en hij staat me ook niet echt vind ik... Misschien nog eens een kansje geven. Die van Dior moet ik nog reviewen en YSL vind ik prachtig. 


Save the best for last. MAC is een merk waar ik nog niet veel van heb maar ik heb al wel heel wat lipsticks ervan geswatcht en er stelde nog geen enkele mij teleur. Please me staat nog hoog op mijn wishlist maar voorlopig zijn deze felle kleurtjes mijn beste vriendjes. 

Girl about town - Ruby Woo - Rebel 


<3

Zo, jullie hebben vandaag dus 33 lipsticks gezien.. Wauw, dat is echt wel heel wat. En dan ben ik zeker dat er nog minstens 2 of 3 lipsticks niet bijliggen... Oops... 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Wauw, je hebt een mooie stash zeg :) Vind de Max & More lipsticks toch wel goede pigmentatie hebben.

    BeantwoordenVerwijderen