maandag 24 november 2014

Life through my eyes | november #4


Afgelopen week had ik stage en dit vroeg heel veel van mijn tijd en energie. Er moest nog vanalles geprint, geknipt of gelezen worden en dan kwamen er nog eens die gezonde zenuwen van voor de klas staan bij. Je kunt je al wel voorstellen dat nu ik dit typ op zondagavond, ik eigenlijk echt moe ben. Toch wilde ik nog perse deze LTME schrijven omdat ik mooi op schema wil blijven met mijn blog. Afgelopen week duurde in mijn ogen enorm lang, ook omdat ik Mathias niet heb gezien doordat hij ziek was. Hopelijk vliegt deze week weer voorbij omdat ik volgend weekend vrij heb van het werk! 
Maandag heb ik zes uur lesgegeven (evenveel op heel vorig academiejaar) en nadien was ik stikkapot. Ik kwam hinkend thuis en geraakte maar amper boven waar ik op bed plofte. Om twee uur later door Mathias wakker gebeld te worden. Niet erg natuurlijk want ik vond het leuk dat hij belde en zo was ik tenminste wakker om mijn les van dinsdag voor te bereiden. 


Printen, lamineren en knippen... Het voelde bijna als een van die knutseluurtjes vroeger op de lagere school. Voorlopig kan ik wel geen schaar meer zien. 


Mijn nieuwe voorraad EOS lippenbalsems mooi in een vaastje. Daarnaast mijn Pandora geurkaars en wat parfums erachter. Op de achtergrond zie je ook mijn NescafĂ© Dolce gusto die ik nu het weer wat kouder is met plezier naast m'n bed heb staan. 


Het voornemen om tijdens mijn stageweek optijd te gaan slapen, was al snel weg toen ik zag dat House terug op TV was na middernacht. Ondanks het feit dat ik deze serie al drie keer heb gezien, kan ik het toch nooit laten om deze te laten opstaan. Ik moet en ik zal het zien als het op TV is. 


En ondertussen nog wat ideetjes voor m'n blog noteren in mijn notitieboekje. Ondanks dat ik ook to do lijstjes digitaal maak, vind ik het nog altijd net wat leuker om dit in hard copy te doen. Ik wil ook eindelijk eens een notitieboekje vol maken want ik heb er nog zoveel liggen. In dit kleine boekje ben ik nu halverwege. Is voor mijn doen ook al veel! 


Dinsdag moest ik op zoek naar nieuw krijt aangezien mijn wit krijtje opgegaan was. Zelf had ik geen zin om te rijden dus sleurde ik papa mee. En we vonden dit voor nog geen €2. Vond ik een goede deal en dus nam ik het mee. Nu zal ik wel een tijdje toekomen met het krijt. 


In de namiddag eventjes een serietje kijken met een Starbucks koffie, lekker! 


En dan een van mijn favoriete bezigheden: bloggen! 


En dan krijg je ineens een hongertje en heb je overal zin in. Uiteinelijk heb ik voor olijven en parmezaanse kaas schilfers gekozen. Goede combinatie! Ik krijg alweer honger als ik dit zie maar ik blijf braaf boven. Heb al genoeg gegeten vandaag. 


Woensdag wilde ik uitslapen maar om kwart na zeven maakte mama mij al wakker met de vraag of ik haar naar Herentals wilde doen. Om kwart voor acht zijn we dan vertrokken en ik was om iets voor 9 weer thuis. Dan ben ik even terug in bed gekropen omdat ik echt nog supermoe was. 


Lessen voorbereiden... 


En opeens had ik gezelschap. Nadat ze eerst een half uur Mathias op mijn kamer aan het zoeken was, besloot dat bij gebrek aan beter, ik toch goed genoeg was. Ik was niet zo gelukkig met haar beslissing want het zorgde ervoor dat werken voor school een stuk lastiger ging. 


Toen ik na mijn laatste stageles thuiskwam, had ik een hongertje. Tijd voor een soepje dus! 


Soms zit mijn haar zo hard in de knoop dat Patricia de knopen er voor mij uit haalt. Wat een lief zusje! Een tijdje geleden kregen we in de frituur trouwens de vraag of we een tweeling zijn. Voor alle duidelijkheid, ik ben 21 en Patricia is 15. 


Wakker worden na een nachtmerrie en dan rustig wat blogposts lezen. Tussendoor dutte ik al wel eens terug in. 


Zondagnamiddag besloot ik nog eens wat lekkere aardbeien te eten. Een zomergevoel eind november. 


Zondagavond was ik zo moe, mijn benen voelden zwaar, mijn voeten deden pijn (ik had veel gewerkt) en dus besloot ik mezelf te trakteren op een warm bad met veel schuim. Helaas was dit schuim niet zo leuk. als het op mijn huid opdroogde, voelde 't plakkerig aan etc. Toch heeft dit bad zeker en vast deugd gedaan. 

En hiermee sluit ik deze LTME af. De week was dus al bij al wel leuk en leerzaam maar vooral erg vermoeiend. En natuurlijk ontbreekt Mathias hĂ©.. Maar daar komt deze week verandering in. Ik heb weer gewoon zelf les en dit weekend een tupperware avond en een feestje. Yay! 

Liefs
Veronique7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Tough teacher life it is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw die kat is zoo lief! En die koffie van de starbucks lijkt me echt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week! Werken met een kat op je lijkt me inderdaad wel lastig xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht van een kat heb je! Vroeger keek ik ook altijd naar House. Leuke serie is dat :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's. Wat cool, dat vaasje met Eos-lippenbalsems!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, een bad..! Ik ben jaloers! Wat een lieve kat heb je!

  BeantwoordenVerwijderen