dinsdag 11 november 2014

Life through my eyes | november #2


Deze LTME komt dus wat later online dan normaal aangezien ik zondag bij Mathias zat en gisteren heb ik eigenlijk ook geen tijd gehad om dit te schrijven. Dus lig ik nu met mijn laptop op de schoot in mijn bed met een stevige verkoudheid. But the show must go on en mijn to do list van vandaag is redelijk uitgebreid dus tijd om erin te vliegen. Dit artikel was even het belangrijkste dus daar begin ik dan mee. Mijn afgelopen week was niet enorm bijzonder. Ik moest terug naar school en daar kwam natuurlijk weer vanalles bij kijken. 
Op maandag probeerde ik wat uit met nagellakjes en de NOTD heb ik al online laten komen. Op deze foto had ik een crackle lakje van OPI als basis gebruikt maar dat was geen goed idee blijkbaar. De kleur was best mooi maar het matte effect dat het gaf, was niet mijn ding. Uiteindelijk heb ik hem er dan afgehaald en gekozen voor een basislakje van L'OrĂ©al. 


Die maandag had ik een tijdje verder geschreven aan mijn levensbiografie (een opdracht voor school) maar na een tijdje was ik het beu en besloot ik om eventjes de Sims 4 te gaan spelen. Het is wel wennen en zeker omdat wij het in Polen gekocht hebben en hij is dus in het Pools. 


Dinsdagochtend moest ik voor Nederlands naar een toneel. Al mijn klasgenoten moeten daarna nog naar school voor praktijk maar ik had die les al voor de herfstvakantie gehad. Score! Dus ging ik lekker terug naar huis en besloot ik verder te schrijven aan mijn levensbiografie. 

Tegen 16u kreeg ik weer een hongertje en koos ik voor een royco minute soepje. Ondertussen keek ik wat filmpjes op youtube. Hierna schreef ik natuurlijk verder aan mijn levensbiografie. 


Toen ik klaar was, vond ik dat ik wel iets lekkers verdiend had dus maakte ik verse guacamole en at ik dit met wat chips. 


Woensdag bracht ik ook heel de dag achter mijn laptop door en 's avonds nam ik er een kop thee bij. Ik droeg de lipstick van YSL. 


We moeten voor Engels een portfolio maken en ik heb eventjes opgelijst wat ik er nog allemaal voor moet doen. (Heel veel dus!) 


Deze rare bloemkolen kwam ik tegen toen ik met papa boodschappen ging doen. Smaken best ok eigenlijk. 

Vrijdag ben ik eerst enkele uurtjes naar school geweest, toen moest ik gaan observeren voor mijn stage om dan uiteindelijk 's avonds te gaan werken. 


Zaterdag bestond mijn dag eigenlijk voornamelijk uit werken voor school, boodschappen doen, 's avonds eten en dan weer gaan werken. Ik had wat komkommer en paprika gesneden om mee te nemen maar natuurlijk was ik het vergeten. Dus heb ik het zondag en maandag maar tussendoor opgegeten. 

Zondag ben ik dus naar Mathias geweest. Normaal gezien gingen we 's avonds naar de cinema gaan maar doordat hij nogal moe was, zijn we gewoon thuis gebleven en hebben we daar wat een film en wat series gekeken. Best gezellig. We zijn op tijd gaan slapen aangezien ik de volgende dag zeker op tijd moest vertrekken om naar school te gaan. 

Dit was dus even kort mijn afgelopen week. Jullie nog leuke dingen gedaan? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Wat een toffe intro-foto ^^ Je blog wordt echt steeds beter Veronique :) Kan je niet instellen dat je Sims 4 in het Nederlands kan spelen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Beau! Echt heel leuk om te lezen! Helaas kunnen we enkel kiezen uit Russisch, Tsjechisch en Pools en dan is Pools toch de beste optie aangezien ik die taal nog vrij goed beheers :)

      Verwijderen