zondag 9 november 2014

Julie | Viktor & Rolf - BonBon


Een tijdje geleden kreeg ik van Nick een erg fijn cadeautje. Het was niet eens mijn verjaardag en er was ook geen speciale gelegenheid waarop we bijvoorbeeld een x aantal jaar samen zijn of zoiets, het was gewoon ‘zomaar’ een cadeau. Dit vond ik om te beginnen natuurlijk al super lief, en toen ik mijn cadeau mocht uitpakken werd ik helemaal blij! Het was namelijk het Viktor & Rolf BonBon parfum! Ik had deze al enkele keren in de winkel getest en vond de geur onmiddellijk heel erg lekker. Nick had dit goed onthouden en koos daarom dit parfum.Ik vind de verpakking en het flesje zo mooi dat ik er uren naar zou kunnen kijken. Ook heb ik geprobeerd geen 100-tal foto’s te nemen voor deze post, maar dat had ik makkelijk kunnen doen! Mij doet de flacon aan een grote strik of zelfs een vlinder denken. De kleuren vind ik ook prachtig, roze en zwart is sowieso een combinatie die ik erg mooi vind. Het flesje zat ook veilig in een zwarte houder van karton, wat ik ook zeker een pluspunt vind.Ik ben niet zo goed in het omschrijven van geuren, laat me dat eerst en vooral duidelijk maken. Deze geur spreekt mij ontzettend aan omdat hij zoet is, maar niet té. Het is een avondparfum of eentje voor speciale gelegenheden. Omwille van zijn niet zo goedkope prijs ben ik er dan ook ontzettend spaarzaam mee. Ik heb even opgezocht welke geurnoten er allemaal in dit parfum zitten en het is wel duidelijk dat  karamel de hoofdrol speelt. Die wordt dan over citrusfruit, jasmijn, perzik en oranjebloesem gegoten en afgerond met ceder, sandelhout en amber. Door de citrus en oranjebloesem is dit toch een vrij frisse geur en dat maakt dat hij ook niet te zwaar wordt. Voor de geïnteresseerden heb ik hier ook even een foto van de ingrediënten. Ik ken hier zelf eerlijk gezegd niet zo veel van maar ik kan me voorstellen dat bijvoorbeeld mensen die allergisch zijn aan bepaalde producten of ingrediënten toch graag een kijkje nemen naar de ingrediëntenlijst.
Afsluiten doe ik nog graag met deze prachtige promotiefoto. Ik vind het prachtig hoe ze de ingrediënten op foto gezet hebben samen met de flacon. Het maakt het geheel erg mooi en door de lepel ernaast lijkt het alsof je alles kan opeten. Deze geur doet me verlangen naar winteravonden en lekker veel zoets. Het is vooral de karamel die mijn hart doet smelten. Ik ben alvast dol op mijn nieuwste parfum aanwinst!

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie reacties! Hebben jullie dit parfum al eens kunnen besnuffelen in de winkel? Of heb je het misschien zelf ook al aangeschaft? Laat het me zeker hieronder even weten!

En als jullie mij nu willen excuseren... Ik ga nog wat naar mijn prachtige flacon staren! ;-)

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. Ben erg benieuwd naar de geur, het flacon ziet er in ieder geval prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hem in de winkel ziet moet je hem maar eens sprayen Beau! ;-)

   Verwijderen
 2. Ooh, de flacon is prachtig! Waarschijnlijk zal de geur door de karamel iets te zoet voor mij zijn. Lijkt hij op Prada Candy?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken de geur van Prada Candy eerlijk gezegd niet.. Deze is in ieder geval niet mierzoet, eerder 'volwassen zoet', if that makes sense! :-D

   Verwijderen
 3. Prachtige flacon en heerlijk geurtje!
  Heb je Flowerbomb wel eens geroken? Is ook zo'n heerlijk geurtje van V&R.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, helemaal gelijk heb je! Flowerbomb is ook lekker, maar ik vind BonBon net iets meer bij mij passen! :-)

   Verwijderen
 4. Ik vind het een zalige geur, maar helaas denkt m'n vriendje daar anders over :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, oh wat jammer! Gelukkig denkt Nick niet zo! :-D

   Verwijderen
 5. Hah, die campagnefoto is inderdaad heel tof gedaan! De geur lijkt me lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daarom dat ik hem er ook bij geplaatst heb! :-D

   Verwijderen