zondag 16 november 2014

Julie | Review Benefit – Back to the Fuchsia


Vandaag wil ik aan jullie nog eens een Benefit product laten zien. Toen ik met Nick in Antwerpen eens door de Innovation liep, zag ik plots een salesbak staan. Die dingen trekken nu eigenlijk altijd wel mijn aandacht, dus ik liep er recht naartoe. Mijn oog viel gelijk op deze Ultra Shines Lipgloss van Benefit. Ik denk dat iedereen ondertussen al wel weet dat Benefit geen goedkoop merk is. Deze lipgloss kost normaal dan ook €19 maar er hing een sticker met maar liefst 50% korting op! Dus voor €9.50 rekende ik dolblij deze lipgloss af. Ik was echt super benieuwd naar de kleur van ‘Back To The Fuchsia’ en naar de kwaliteit. Als jij ook benieuwd bent, klink dan op ‘Meer Lezen’.Ik vind de verpakking van dit product echt leuk! Een lipgloss is nu meestal niet zo spannend qua huls, en het lijkt me ook moeilijk om daar creatief in te zijn. Ik vind het motiefje van Benefit hier wel mooi en ook is het duidelijk welke kleur je in je handen hebt, de huls is doorzichtig. Hij is niet echt super groot, 5.0ML, en wanneer je de volle prijs betaald kan ik me voorstellen dat je dit redelijk weinig vindt… Gelukkig vond ik hem aan de helft van de prijs en dan stoort het me niet dat het geen grote hoeveelheid is. Deze lipgloss heeft wel een vrij smalle en kleine applicator, dat vind ik dan weer wel een nadeel.


Hier kan je de swatch op mijn hand zien. Ik had eerlijk gezegd misschien iets meer kleur verwacht. De kleur is wel precies dezelfde als die in de huls, alleen is hij niet sterk gepigmenteerd. Als je veel pigmentatie wil, kies je uiteraard altijd beter voor een lipstick, maar de inhoud van de huls deed me vermoeden dat hier ook meer kleur uit zou komen. Nu goed, waar ik dan wel tevreden over ben, zijn de glitters die deze gloss bevat! Wanneer ik lipgloss gebruik, heb ik het liefst zoveel mogelijk glitters. Het lijkt me ook mooi om deze aan te brengen over een lipstick, voor een extra sparkling resultaat.


Hier zie je dan uiteindelijk het resultaat op mijn lippen in close-up. Ik heb niet het idee dat ik van mezelf uitzonderlijk gepigmenteerde lippen heb, maar met deze lipgloss ga ik twijfelen. Er is namelijk haast niets van de ‘Fuchsia’ kleur terug te vinden op mijn lippen. Enkel de glitters zijn lichtjes aanwezig. Zoals ik al eerder zei, lijkt deze lipgloss me wel erg mooi over een lipstick kleur heen. De substantie vind ik wel fijn. Hij plakt wel, maar niet te fel. Plakkerige lipgloss is voor mij ook nooit echt een probleem. Hoe meer hij plakt, hoe beter hij blijft zitten! Hij brengt wel een beetje onhandig aan door de kleine applicator. De geur en smaak vind ik wel aangenaam, iets wat voor mij ook altijd erg belangrijk is.
Tot slot zie je hier nog een full face foto, met de rest van mijn make-up ook gedaan. Ik koos voor een vrij natuurlijke look die perfect is voor overdag. Uiteindelijk vind ik het resultaat van de lipgloss nog wel mooi op mijn lippen. Het is gewoon niet dat wauw-effect waar ik op gehoopt had! Wanneer ik de volledige €19 zou betaald hebben, was ik waarschijnlijk teleurgesteld geweest. Gemengde gevoelens dus bij dit product van Benefit. Ze hebben erg mooie producten, en nog mooiere verpakkingen, maar van deze lipgloss word ik toch niet helemaal warm. Het spreekt me ook niet aan om een andere kleur te kopen, al zou ik dat misschien wel overwegen als ik hem weer ergens in een salesbak tref.

Pluspunten:
♥ Mooie verpakking
♥ Veel glitters
♥ Past bij elke zware ooglook

Minpunten:
♥ Weinig tot geen pigmentatie
♥ Blijft niet lang op de lippen, tenzij je niets eet of drink
♥ Duur prijskaartje


Liefs,


Julie x

16 opmerkingen:

 1. Jammer dat de lipgloss wat minder gepigmenteerd is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, iets meer pigmentatie had van mij dus wel gemogen! :-)

   Verwijderen
 2. Zelf ben ik niet zo van de lipglossjes, maar wat leuk dat je dit kon kopen met korting!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vroeger wel, nu ook minder en minder! :-)
   Die korting was inderdaad wel erg fijn!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja, inderdaad! Het had zo mooi kunnen zijn! :-)

   Verwijderen
 4. Hmm, nee dat is niet echt overtuigend. Voor een product met die prijs is dit niet waar je naar op zoek bent...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is precies het gevoel wat ik er ook bij heb! :-)

   Verwijderen
 5. Oeps voor die prijs mocht het wat meer zijn :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De glitters geven wel een mooi effect, maar had voor die prijs toch wat meer verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen