zondag 2 november 2014

Julie | Quick Hot Chocolate


Dit artikel is een beetje anders dan wat jullie normaal van mij gewoon zijn. Ik ga een soort van review maken van een product dat ik kocht bij Zeeman. Toen ik er met Veronique was, zag ik er namelijk aan de kassa een soort van ‘potje’ staan waarmee je snel warme chocolademelk met marshmallows kon maken. Het kost slechts €0.99 dus ik dacht deze eens even uit te proberen voor jullie.

De foto is een beetje wazig, maar ik denk dat je toch voldoende kan zien. Je ziet het donkerbruine poeder in de beker en enkele kleine stukjes marshmallow. Het enige wat je hoeft te doen om dit te bereiden is er melk bij ingieten tot je het streepje bereikt hebt. Nadien zet je dit in de microgolfoven (/magnetron voor de Nederlandse lezers) voor naar ik geloof twee minuten.Zo ziet het er dan uit als je het nog niet door elkaar geroerd hebt. Een beetje een vreemd zicht, al zeg ik het zelf, dus best nog even goed roeren!
Et voila, dat ziet er al veel beter uit! De stukjes marshmallow zijn echt een fijne toevoeging aan dit product. Het geeft me echt een ‘Kerstmarkt’ gevoel. Ik vond de chocolademelk erg lekker, maar ook wel vrij dik en stroperig. Wat mij betreft mag je er zeker meer melk indoen dan tot waar het streepje komt. Hij was wel super intens van smaak, wat natuurlijk ook wel lekker is!Hebben jullie dit product al eens geprobeerd, of gaan jullie dit nog proberen?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Voor een keertje vond ik het ook wel leuk! ;-)

   Verwijderen
 2. Mmm, lijkt me lekker, het is me nog nooit opgevallen bij Zeeman!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ze het ook niet altijd hebben... Zeker uitkijken nu de winter er terug aan komt! ;-)

   Verwijderen