zondag 30 november 2014

Julie | Opgemaakt 9 - Oktober


In oktober heb ik weer heel wat producten opgemaakt die ik graag vandaag aan jullie wil laten zien. Als eerste heb ik deze Peel Soft Scrub van Nivea opgemaakt. Het is niet de eerste keer dat jullie deze zien verschijnen, aangezien ik deze eigenlijk altijd opnieuw koop. Ik vind het een goed product en het is een fijne scrub voor het gelaat. Mijn volledige review hierover kan je hier vinden.Zo te zien heb ik heel wat gescrubd in oktober, want tot mijn grote spijt ging ook deze lichaamsscrub op! Je ziet hier de Wild Argan Oil scrub van The Body Shop. Het is al lang geen geheim meer dat ik fan ben van hun producten en één van de nieuwste lijnen is hun Wild Argan lijn. Deze vind ik zelf helemaal geweldig qua werking en qua geur, dus ja ik zie me dit product zeker opnieuw aanschaffen!Ooit kocht ik bij Claire’s een verpakking met maar liefst tien verschillende lipbalms. Ze zijn niet echt geweldig, maar ook niet slecht, en ik probeer deze nu één voor één op te werken. Deze is de Bubblegum variant, niet alleen de verpakking maar ook het product is blauw. En ja, dat zie je op je lippen. Goed dat ik deze dus voor het slapen gaan op deed en niet om over straat te lopen… Deze lipbalm(s) koop ik niet opnieuw, omdat er nog zoveel andere goede lipbalms zijn!Ook in oktober heb ik deze Coconut Lime Body Soufflé van Body & Earth opgemaakt. Ik ben geen super fan van deze geur, en aangezien Nick wel houdt van cocos heeft hij deze ook wel eens gebruikt. Het product op zich is niet slecht, het is gewoon de geur waar ik niet zo van hou. Bovendien hou ik veel te veel van mijn fantastische Lush en The Body Shop lotions en butters om warm te lopen voor deze Body Soufflé, sorry! Deze koop ik dus niet opnieuw. (Al had ik deze ook niet gekocht, maar gekregen.)Er ging ook weer een pakje van mijn geliefde Wet make-up Wipes van Flormar op. Ik vind deze doekjes erg fijn en ze kosten ook niet zo veel. Op zich ben ik niet heel erg kritisch op zulke make-up verwijderingsdoekjes en probeer ik graag veel verschillende merken uit. Deze van Flormar bevallen me echter over het algemeen het best. Ze doen hun werk, laten geen vettig laagje na en ruiken lekker fris. Deze koop ik dus zeker opnieuw.Nog zo’n topproduct van Flormar is deze So Chic deodorant. Ik heb hem gelukkig massaal ingeslagen want ik kan hem nu nergens meer vinden, zowel in Tenerife als Duitsland hadden ze deze sprayflessen niet meer in het winkelrek staan toen ik er de laatste keer kwam. Gelukkig heb ik nog een fles of vier over, want de geur van deze deodorant is favoriet bij mij! Mocht ik door mijn voorraad heen zijn en ik zie hem opnieuw in de winkels, koop ik deze zeker opnieuw.Van deze shampoo ben ik heel erg tevreden. Het begon allemaal met een gratis sample bij Alber Heijn en ik was na één keer helemaal overtuigd. Mijn volledige review van dit product kan je hier vinden, maar ik kan je zeker en vast vertellen dat ik deze shampoo nog opnieuw zal kopen. Ik ben tevreden van de werking, hij schuimt lekker snel en ook de geur vind ik geweldig! Ja, dit is een aanradertje!In dit tinnen bakje van Lush zie je nog de restanten van de ‘Buffy’ body butter/scrub. Op de website valt het onder de noemer van de body butters, al zou ik het zelf eerder een scrub noemen. De korrel van deze blok is vrij grof, maar dankzij de zachte oliën voelt hij toch verzorgend aan. Het ‘butter’ effect zit hem in het vettige laagje dat dit product nalaat op je huid, waardoor je niet per se een lotion moet gebruiken na het douchen. Ik doe dit altijd liever wel maar dat is kwestie van persoonlijke keuze. Ik vond dit product zeker de moeite waard en zou hem best nog eens opnieuw kunnen kopen.Ook mijn holy grail onder de haarmaskers ging weer op deze maand. Het 2 minuten intensief verzorgend masker van Pantene haal ik keer op keer weer in huis! Ik zie nu ook pas dat er een hilarische typfout gemaakt is op deze verpakking, er staat namelijk dat het een intensief ‘verzogend’ masker is, in plaats van ‘verzorgend’, hahaha! Gelukkig gaat het om de inhoud van de pot, en die is gelukkig wel goed! Dit product heb ik natuurlijk al terug aangeschaft en dat zal ik ook blijven doen. Toch eens kijken of er op de nieuwe pot ook een foutje staat…
 

Zo te zien heb ik deze maand heel wat producten van Flormar opgemaakt. Deze 4-in-1 Nail Care lak gebruik ik altijd als basis en top coat wanneer ik mijn nagels lak. Hij is verzorgend voor de nagels, zorgt voor een mooie glans en droogt snel. Meer moet je dus niet hebben in een kleurloos lakje! Ik heb mezelf hiervan alvast een nieuw exemplaar aangeschaft.Niet alleen de shampoo uit het Essence Ultime gamma van Scharzkopf is de moeite waard, hun conditioner is dat zeker ook. Ik kocht de producten samen en ze gingen dan ook in dezelfde maand op. Hiervan kocht ik ook alvast een nieuwe (plus back-up!) en ik ben zeker van plan dit in de toekomst nog te doen. Afwisseling in producten is goed voor je lokken, maar af en toe gebruik ik toch graag dezelfde producten nog een keertje. Mijn review van dit product kan je hier vinden.Op deze foto zie je een overblijfsel van een solide zeep van Lush. Ik kreeg een sample van de ‘Godmother’ zeep en ben hier heel spaarzaam mee geweest. De geur is ongeveer dezelfde als die van hun geweldige ‘Snow Fairy’ shower gel en dat is wat mij betreft ook gelijk een goede reden om deze zeep in huis te halen. Eerst werk ik de zepen op die ik nog heb, maar het kan goed zijn dat ik deze opnieuw koop.Toen ik in juli met Veronique en Jordy naar Oberhausen ging, kocht ik deze milde Kersenzeep van Balea. Balea is het goedkope huismerk van winkelketen DM en ik ben meer dan tevreden over hun producten. Wat ik er allemaal gekocht had toen, kan je in deze shoplog lezen. Ik zou deze zeep zeker opnieuw kunnen kopen, want voor de zachte prijs van €0.95 is deze zeep met lekkere geur zeker een aanrader!Eerder in dit artikel kon je al zien dat ik de Body Soufflé uit deze lijn heb opgemaakt. Als laatste product van de maand heb ik ook de Body Lotion van Body & Earth in de geur Coconut Lime opgemaakt. Ook deze is zeker geen topfavoriet, maar in de zomer is het op zich wel een frisse geur. De lotion zelf is zeker niet slecht, maar ook niet super. De verpakking was nogal hard en zoals je kan zien is het heel moeilijk om al het product er uit te krijgen. Jammer, maar ook dit product zal ik niet (opnieuw) kopen.En dan ben ik weer aangekomen aan het einde van dit artikel. Ik heb toch weer veel full size producten opgemaakt zo te zien… Hadden jullie in oktober veel opgemaakt?

Liefs,


Julie x

3 opmerkingen:

  1. Je hebt weer veel mooie producten opgemaakt Julie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je lekker veel opgemaakt. Sommige producten kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen