woensdag 5 november 2014

Julie | My Lipstick Stash

Als ik het zo op deze foto bekijk vind ik het al bij al nog meevallen… Zoals de titel al doet vermoeden wil ik jullie vandaag een kijkje geven in mijn lipstick stash. Het gaat hier niet alleen over lipsticks eigenlijk, maar over alle lipproducten die ik heb: lipsticks, lipgloss, lipbalm… Er zijn er nog altijd die ontbreken op deze foto omdat ik bijvoorbeeld ook bij mijn grootouders thuis enkele lipglossjes heb liggen. Ook ontbreken degenen die ik na het nemen van deze foto’s nog bijgekocht heb. Dat zijn er niet erg veel, maar er zijn er toch weer wat bijgekomen! Kijken jullie mee?Hier zie je dat ik het wat mooier georganiseerd heb. Links boven zie je de lipsticks, daaronder de lipglossjes en helemaal links onderaan zie je alle tubes die ik heb. In het midden bovenaan begin ik met de gekleurde lipbalms, waarna ik de rij vervolledig met kleurloze lipbalms. Ook heb ik enkele lip pens, al zijn er dat ‘maar’ zes. En dan het kleine pakje onderaan is een sample verpakking met vier lipsticks van Chanel.Bij de tubes zitten geen super dure producten. Het gaat van H&M tot Labello, tot The Body Shop en Essence. Eerlijk gezegd gebruik ik deze producten niet zo erg vaak omdat ik het niet erg handig vind werken. Mijn favorieten zijn die met framboos en perzik van The Body Shop omdat ze niet alleen een mooie glans aan mijn lippen geven maar ook nog eens verzorgend zijn en super lekker smaken en ruiken!Tijd om de lip pens even op de voorgrond te brengen. De tweede van links ziet er vrij smoezelig uit omdat hij ook bijna op is en dus vaak gebruikt is. De uiterst linkse is exact dezelfde. Dit omdat het een limited edition product van NYC was en ik er een tweede van aangeschaft had voor de lijn uit de rekken ging. Dan zie je vervolgens een kersenrode van Catrice, een oranje van Bourjois, een berrykleurige van Bourjois en een knalroze van NYC. Ook deze producten gebruik ik niet super vaak. Behalve dan de berrykleurige van Bourjois. Deze ‘Plum Russian’ heeft mijn hart gestolen en bevindt zich altijd in een handtas, vandaar dat de letters ook verdwenen zijn van de verpakking. Ik kan niet wachten om deze herfstkleur weer meer te gaan gebruiken!Hier zie je dan weer een groot deel van mijn lipbalms, zowel gekleurde als niet gekleurde. Eerst staan er drie van Catrice, uit Limited Edition collecties. Daarna vier uit LE’s van Essence, met eentje van The Body Shop er tussenin. Liggend zie je een SOS zalfje van Labello, die helpt echt erg goed in de winter! Daarnaast nog lipbalms van Yves Rocher, Clair’s, Crazy Rumors, Hema en NYC. Hier ontbreekt op de foto nog mijn blauwe Eos eitje waar ik dol op ben!Hier zie je dan mijn lipglossverzameling. Vroeger was ik echt een compleet lipglossliefhebber, tegenwoordig gaat mijn voorkeur toch uit naar lipsticks. Links zie je mijn favoriete lipglossjes. Eentje van Gosh, NYC, Benefit, Miss Sporty, Metamorphose (als ik me niet vergis) en Estée Lauder. In het midden zie je Rimmel, E.L.F., Biocura, Rimmel, Gosh & Yves Rocher. Rechts heb ik degenen gelegd die een beetje in een vergeethoekje terecht gekomen zijn… Het zijn mijn oudste exemplaren die uiteindelijk vergeten zijn wanneer ik weer eens een nieuwe gekocht had. Je ziet Estée Lauder, Bourjois, NYC, Bourjois en Essence.En dan hier mijn trotse verzameling aan lipsticks. Dit zijn ze zeker niet allemaal, aangezien er ondertussen al zeker zes bijgekomen zijn! *Oeps* Degene die er niet opstaan zijn er twee van de Action, twee van Kiko en twee van NYX, maar die komen nog wel eens voorbij in een ander artikel neem ik aan. Op de foto zie je op de achterste rij eerst drie lipsticks van Bourjois. Die uit de Rouge Edition is een donkere berry kleur die ik in de herfst zeker nog vaak ga gebruiken. De tweede is een licht roze, perfect everyday kleurtje. Dit is dan ook al mijn tweede huls van deze lipstick. 

Nadien volgen er vier lipsticks van MAC. Ik heb volgende kleuren: Lickable, Milan Mode, Speed Dial en dan een prachtig exemplaar uit een Limited Edition collectie: MAC Pedro Lourenço Lipstick in de kleur Roxo. Naast MAC staan dan weer drie lipsticks uit een Limited Edition lijn van NYC. De uiterst rechtse is een back-up van de eerste, if that makes sense! :-)

Onderaan begint de rij met een Limited Edition van Catrice uit de Haute Future collectie, daarnaast eentje van The Body Shop en eentje van MUA. Als vierde ligt een super mooie en fijne kleur van Gosh. Daarna volgt mijn favoriete lipstick (van het moment..) eentje van NYX, deze heb ik dan ook recentelijk opnieuw gekocht omdat ik ze zo’n fan van ben en de eerste bijna op is! En als laatste ligt nog een fijne Cherry Oil lipstick van Yves Rocher die echt voor elke look en moment geschikt is.
Uit mijn hele collectie moest ik dan selecteren welke ik mee op vakantie wou nemen! Een aartsmoeilijke klus voor mij… Uiteindelijk heb ik alle exemplaren op bovenstaande foto meegenomen. *Schaam, schaam*. Ik kan echt zo moeilijk keuzes maken! Ik heb ze niet allemaal gebruikt, maar toch wel zo’n 85%. Volgende keer denk ik dat ik naar deze foto kijk om mijn keuze te maken, plus dan nog degene die ik daartegen nieuw bijgekocht heb. Zo ga ik proberen om toch een kleinere selectie mee op vakantie te nemen.

Hopelijk vonden jullie het fijn om eens een kijkje te nemen in mijn lipstickstash. Zitten er producten tussen zie jullie zelf ook graag gebruiken? En wat is jullie favoriete substantie? Een balm, gloss, pen of lipstick? Laat het me zeker hieronder weten, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

13 opmerkingen:

 1. Wat een mooie en uitgebreide stash heb je! Ik was vroeger ook echt een lipgloss meisje, toen werd ik een lipbalm meisje en nu houd ik zowel van lipgloss, balm als lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lipbalm gebruik ik ook wel veel.. Maar dat is dan wanneer ik nergens heen ga ofzo! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk om te zien! En het zijn er nog best wel een aantal. Ik zelf vind lipsticks prachtig, maar eigenlijk gebruik ik balsems het meest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Hihi, zal ik mezelf gewoon een 'verzamelaar' noemen? ;-)

   Verwijderen
 4. Je hebt echt hele mooie lipsticks! Ook lekker veel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie collectie heb je intussen al verzameld! Die colored lip balms (aka chubby stick look a likes) zijn echt super! 'k Heb zelf ook 5 kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen