vrijdag 7 november 2014

Julie | Look Like A StarSinds kort ben ik weer verslaafd aan een nieuwe tv-serie. Alsof ik nog niet genoeg dingen volgde, begon ik te kijken naar Faking It op MTV. Na één aflevering was ik al verkocht en week na week bleef ik de serie volgen. Blijkbaar heeft het eerste seizoen slechts acht afleveringen en lijkt het er op dat MTV niet meteen verder gaat met seizoen twee uit te zenden. Dus begon ik verder te kijken online. Maar goed! Dit is nog steeds het wekelijke Look Like A Star artikel, en ik haalde deze keer mijn inspiratie bij de actrices van Faking It. Er zijn maar drie vrij grote rollen weggelegd voor vrouwen, dus op het einde van dit setje van vier dames vul ik aan met een andere super goede actrice. Wie dat wordt, hou ik nog even geheim!

Rita Volk
Beginnen doe ik bij Rita Volk. Deze actrice (oorspronkelijk uit Oezbekistan!) vertolkt de hoofdrol van Amy Raudenfeld. Dit is haar eerste grote rol, voordien vertolkte ze af en toe wel eens een bijrolletje in afleveringen van series, zoals bij Rizolli & Isles. Ook doet ze mee in de film ‘The Hungover Games’, een parodie op The Hunger Games en The Hangover. Zij speelt hierin ‘Katnip’, een duidelijke verwijzing naar Katniss. Ik heb deze film nog niet gezien, maar ben er wel benieuwd naar. Waar ik ook benieuwd naar ben, zijn de outfits van Rita!Er zijn nog niet zo erg veel foto’s van haar op officiële gelegenheden omdat ze nog maar net bekend is. Wel is het zo dat ik duidelijk zie dat ze vaak voor één kleur kiest in haar hele outfit. Deze kleur mag er dan ook echt uitknallen. Ze wordt het vaakst gezien in zwart-, wit- of blauwtinten. Hierbij combineert ze dan hoge schoenen, een leuk tasje en de matching accessoires. Als houdt ze het op het gebied van juwelen wel vrij rustig, kies dus voor dunne armbandjes of een subtiel kettinkje. Kies ook voor een zachte, oudroze kleur als lipstick. Deze is vrij naturel, maar geeft het geheel toch iets extra’s. Hou deze dame in ieder geval in de gaten! Ze kan binnenkort wel eens super bekend gaan worden!Dress: £50 - riverisland.com
Shoes: £39 - mango.com
Bag: $159 - zara.com
Necklace: $16 - accessorize.com
Bracelet: $2.80 - forever21.com
Lipstick: €18.50 – MAC Satin Finish Lipstick ‘Brave’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten