vrijdag 7 november 2014

Julie | Friday Nails: Submerged in underwater “Mac”gic


Deze week neem ik jullie mee op een onderzeese tocht in de Friday Nails. Ik kocht namelijk dit prachtige Limited Edition lakje van MAC uit de Aquatic collectie. Ik laat jullie zien hoe dit lakje er op mijn nagels uitziet, en ook hoe lang hij mooi blijft zitten. Maar droom eerst even weg bij de prachtige verpakking. De waterdruppels zijn echt voelbaar op zowel het doosje als op de dop van de nagellak. Het is meteen ook een van de duurste lakjes die ik bezit, ik heb er maar liefst €16 voor betaald. Daarom ook dat ik de verpakking wil bijhouden… En omdat die zo mooi is natuurlijk!Zoals je kan zien heb ik redelijk wat belletjes in mijn nagellak. Of dit nu aan het warme weer lag, of aan mijn slechte lakkunsten weet ik niet… Het is wel zo dat ik het nog wel vond passen bij deze lak. Zo lijkt het alsof de waterdruppels van de verpakking rechtstreeks de oversteek gemaakt hebben naar mijn nagels. Ik vind het alleszins een erg mooi lakje, dat in verschillende lichtinvallen van kleur varieert tussen blauw en groen, net zoals de zee. Ik heb het ook al eens op mijn teentjes gedragen en ik vind het ook daarop erg leuk overkomen! Persoonlijk vind ik dit een kleur die het hele jaar door gedragen kan worden. Door de mooie groen/blauwe glans is hij zomerproof, maar omdat het een redelijk donker lakje is, kan hij ook perfect in de winter!
En dit is hoe het lakje er na een dikke week, zo’n achttal dagen, er uit ziet. Deze keer zijn het mijn wijs- en middelvinger die het meeste last ondervinden van chippen. De rest van mijn nagels zagen er echt nog erg mooi uit! Ook op mijn teentjes is hij erg lang blijven zitten, maar daar blijft elke lak natuurlijk langer zitten. Ik ben erg blij dat ik toch de stap gezet heb om dit lakje te kopen. Aangezien het een Limited Edition was, ben ik er zeker van dat ik anders spijt had gehad. Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. De kleur is erg mooi en vind de verpakking ook helemaal super x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben echt verliefd op de verpakking Bianca! ;-)

   Verwijderen
 2. Jammer van de luchtbelletjes, maar ik vind het wel een mooie mysterieuze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Volgende keer beter hopelijk! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje zeg! Jammer dat er belletjes op je nagels kwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dat vond ik ook meteen toen ik hem kocht! Dankjewel! ;-)

   Verwijderen