vrijdag 21 november 2014

Julie | Friday Nails: Pretty Little Pink


Voor mijn verjaardag in maart kreeg ik van Veronique een prachtig setje nagellakjes van Clinique. Er zat een mooie, diepe bordeauxrode kleur in, een glanzende zilveren kleur en een prachtige roze kleur. Het is deze laatste kleur die vandaag aan bod komt in de Friday Nails. Op de foto hierboven zie je dat het flesje niet heel erg groot is. Dit maakt mij niet zoveel uit, aangezien ik toch maar zelden lakjes helemaal opmaak. Het is een dieproze kleur met een mooie, glanzende finish. 
Op deze foto zie je hoe het effect er uitziet met flits. Ik vind de lak heel erg mooi maar kan de precieze kleur niet vatten. Wel vind ik deze kleur mooier dan bijvoorbeeld pastelroze of barbieroze. Ik vind dit kleurtje erg leuk bij veel van mijn kleding omdat roze nu eenmaal bij erg veel kleuren past. Er zit ook een paars/blauwe ondertoon in die de finish extra speciaal maakt. Normaal koop ik zelf geen nagellak van dure merken zoals Clinique, en net daarom ben ik heel blij met deze. De lak houdt het zeker een 5-tal dagen uit zonder chippen en dat verdient een extra pluim!


Wat vinden jullie van deze lak? Hebben jullie zelf ook duurdere lakjes in jullie bezit?

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen: