vrijdag 14 november 2014

Julie | Friday Nails: It's PURpleFECT!


Het is weer vrijdag en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Friday Nails! Ik heb elke keer weer ontzettend veel zin om deze artikels te schrijven en een naam te bedenken voor deze posts! Deze week laat ik jullie een lakje van L’Oreal zien uit de Infallible Nail lijn. Ik heb zelf het lakje ‘Iconic Indigo’, wat ik leuk bedacht vind. Benieuwd of hij ook mooi is? Kijk dan snel verder!
Zoals je kan zien bestaat dit lakje uit twee aparte flesjes. Deze lakjes bestaan dus ook uit twee stappen:
Stap 1: De kleurpigmenten die in deze lak zitten zorgen voor een super dekking, normaal gezien heb je al met één laagje genoeg. Daar ben ik altijd erg benieuwd naar. Ook bevatten deze nagellakjes flex-hars, dit zou iets nieuws moeten zijn. Dit is speciaal ontwikkeld om de lak flexibel te houden en een sterke hechting aan de nagel te bevorderen. De nagellak verspreid zich heel makkelijk over de nagel heen en omdat het zo flexibel is gaat het chippen tegen! Dit is althans wat L’Oreal zelf zegt over deze eerste stap. 
Stap 2: De gel topcoat zorgt voor een intense glans van de nagels. Het is niet een echte gel topcoat aangezien je hier geen lamp voor nodig hebt. Wel is het zo dat L’Oreal hetzelfde effect beloofd als dat van een gellak. Vooral hiernaar was ik erg benieuwd. Ook zeggen ze dat deze nagellak het zo’n 12 dagen moet volhouden zonder lelijk te gaan chippen, en 12 dagen is natuurlijk wel heel erg lang! Vandaar ook de titel van dit artikel, als hij echt zo lang mooi blijft is hij natuurlijk ‘purfect’.
 


Op de foto hierboven kan je het resultaat zien van enkel de eerste stap. Uit gewoonte lak ik altijd in twee lagen, al is deze lak zeker goed dekkend en zou één laag wel voldoende kunnen zijn! Persoonlijk lak ik liever een keer extra zodat hij langer mooi kan blijven. De lak glanst al wel, maar nu moet ik de topcoat nog gaan aanbrengen!En hier is het resultaat! Ik moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast was. Ik kon echt zonder overdrijven mijn spiegelbeeld zien in mijn nagels! Natuurlijk niet helder genoeg zoals een spiegel, maar die glans is echt geweldig! Ik kan er maar geen genoeg van krijgen om naar mijn nagels te kijken. Ook de paarse kleur vind ik erg mooi. Door de glans vind ik dit een geschikte lak voor de zomer, maar ook in de winter is dit een erg fijne kleur!Dit is hoe de nagellak er nog uitzag na 7 dagen gedragen te hebben. Behalve een beetje tipwear hier en daar ziet hij er nog erg acceptabel uit vind ik! Twaalf dagen zal hij dus misschien niet halen, maar een dikke week moet zeker lukken. 
Aan mijn andere hand zie je dat er een groot stuk mist aan mijn wijsvinger. Nu moet ik wel zeggen dat de wijsvinger van mijn rechterhand altijd de eerste is om te gaan chippen! Dus al bij al vind ik dat deze lak het lang uithoudt. Ik ben erg blij dat ik deze aangeschaft heb omdat ik echt fan ben van de glans! De eerste dagen lijkt het zeker of je echt gelnagels hebt laten plaatsen. Dit geeft natuurlijk een erg nette indruk!

Hebben jullie zelf ook een lakje uit deze collectie in huis gehaald? Als ik mij niet vergis heb ik deze gekocht voor €10.99 bij Bol.com.

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dat vind ik er ook net zo mooi aan Anouk! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb zelf niets uit deze lijn maar vind de kleur erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind deze nagellak toch wel een aanrader! En de kleur vind ik zelf ook echt geweldig! :-D

   Verwijderen
 3. Wauw ziet er goed uit zeg! De houdbaarheid lijkt me ook wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Kirsty! Ik vind het jammer dat ze hun beloftes niet altijd waar maken (12 dagen?!), maar deze houdt in vergelijking met anderen zeker erg goed! :-)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kleur! 12 Dagen zou ik persoonlijk ook niet eens willen. Ik wissel te graag en vaak van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan hem er natuurlijk altijd eerder afhalen he Marloes! ;-)
   Ik persoonlijk heb graag dat mijn nagels 5 dagen mooi zijn, ik vervang hem ongeveer 1 keer per week :-)

   Verwijderen
 5. De kleur is erg mooi! Zeker voor het najaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, ik vind hem ook super leuk voor nu! :-)

   Verwijderen