vrijdag 28 november 2014

Julie | Friday Nails - Blue, no blues

De inspiratie voor de naam van het Friday Nails artikel van deze week haalde ik, erg origineel, gewoon op de naam van het flesje. Ik vind het altijd zo leuk om namen van nagellakjes te lezen en te zien hoe creatief sommige bedrijven hierin zijn! Vandaag laat ik jullie een lakje van een van mijn favoriete merken zien: Bourjois! Zeker wat nagellak betreft ben ik altijd erg tevreden van dit merk en ook hun make-up laat mij niet koud! Deze prachtige blauwe kleur kost normaal gezien €8.50 maar zowel Veronique als ik kochten dit lakje met korting bij Ici Paris XL, volgens mij voor €4.25!Deze lak komt uit het 1 seconde gamma, en dit staat helaas niet voor de droogtijd, maar wel voor de tijd die je nodig hebt om één nagel volledig te lakken. Bedrijven overdrijven graag, maar dankzij het brede kwastje heb je inderdaad niet veel tijd nodig om je nagel van een leuk kleurtje te voorzien. Ik hou wel van deze kwastjes, alleen zijn ze best lastig wanneer je ook je teennagels onder handen wilt nemen. Wel vind ik dat de lakjes van Bourjois een mooie natuurlijke glans hebben, zoals je op de foto hierboven kan zien. Ook dekt deze kleur al goed in één laagje, maar ik kies er altijd voor om een tweede laag te gebruiken omdat ik dit het mooist vind. Op de foto hierboven zie je dus ook het resultaat na twee lagen.
Na een volledige week zag mijn linkerhand er zo uit. Zeven dagen is natuurlijk al wel wat, en aangezien mijn nagels behoorlijk lang zijn op deze foto’s, is het ook logisch dat de lak wat sneller slijt. Bovendien is mijn wijsvinger altijd kop van jut, geen enkele lak houdt het hier lang op vol. Mijn andere hand was nog zo goed als onbeschadigd, op een beetje tipwear na. Zoals je ziet is dit dus een goede lak die zeker 4 à 5 dagen mooi te houden is zonder chippen. De kleur lijkt op de foto’s héél erg hemelsblauw, maar in bepaald licht heeft hij ook een soort van mintgroen effect. Hij zit tussen blauw en blauwgroen tussenin. Ik vind deze kleur echt ontzettend vrolijk en ga hem dus zeker nog vaak dragen!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie nagellak van Bourjois in jullie stash?

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. Wat een mooi lakje! Echt een prestatie als bij mij het lakje voor 7 dagen zou kunnen zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Beau! Ik slaag er altijd wel in om nagellak vrij lang mooi te houden! :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Hij stond al lang op mijn wishlist, en toen ik hem met korting zag moest hij gewoon mee naar huis! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijke knalkleur! Hij houd ook goed dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is lekker fel! ;-) En ik vind Bourjois lakjes kwalitatief erg goed! :-)

   Verwijderen
 4. Wat een fijne review! Goed om te zien dat ie er na zeven dagen nog gedeeltelijk mooi op zit. Mijn meeste lakjes zien er na vier dagen al zo uit, haha ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marloes! :-) Het ene lakje is natuurlijk beter dan het andere, en deze vind ik wel erg goed houden! :-)

   Verwijderen
 5. Vroeger kocht ik altijd veel van Bourjois, tegenwoordig eigenlijk nooit meer maar door jouw review heb je wel mijn nieuwsgierigheid getrokken, wat een gave kleur! Normaal houden lakjes bij mij 2 dagen ongeveer dus dit is zeker een goede! Haha ik vind het ook altijd leuk wat ze verzinnen qua namen van de lakken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook een hele tijd echt een Bourjois-meisje geweest. Tegenwoordig iets minder, maar ik sommige producten kan ik van hen echt niet missen! :-)

   Verwijderen