donderdag 27 november 2014

Essence adventskalender


De kerstman komt al vanaf 1 december en dit jaar heet hij Essence! Net zoals al enkele jaren deelt Essence namelijk elke dag vanaf 1 december tot en met kerstavond cadeautjes uit op haar site. Een online adventskalender dus zonder dat je er zelf veel moeite of geld tegenaan moet gooien. Het principe is simpel. Je gaat naar de site van essene: essence.eu en daar vind je de adventskalender. Je klikt dan op het cijfertje dat bij de dag hoort, et voilà. Je maakt kans op allerlei mooie prijzen zoals parfumsetjes, collecties van voorbije limited editions en collecties die enkel in het buitenland te verkrijgen zijn. Spannend! 

Zulke acties als die van Essence vind ik altijd wel leuk. Kans maken op leuke cadeautjes en zeker wanneer het collecties zijn die hier niet te verkrijgen zijn. Wees maar zeker dat ik hieraan mee ga doen! Eigenlijk zouden sommige high end merken hier ook wel mee af mogen komen. ;) 

Gaan jullie hieraan meedoen of vinden jullie dit wat commerciële bullshit? 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Ik ga toch maar meedoen denk ik, het is maar een kleine moeite en als ik win: zoveel te beter! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga denk ik toch weer meedoen haha, wie niet waagt wie niet wint :-)

    BeantwoordenVerwijderen