maandag 17 november 2014

Life through my eyes | November #3


Afgelopen week was weer erg druk en ik heb niet van elke dag een foto maar wel genoeg leuke dingen om te vertellen. Ik heb leuke dingen gedaan, heb domme dingen gedaan en moet momenten hard moeten doorwerken. Zet je dus maar klaar voor veel tekst en vooral een overload aan poezenfoto's. 

Maandag kwam ik dus van Mathias aangezien ik daar een nachtje was blijven slapen. Ik ging dus in Vilvoorde de trein op en dan recht naar school. Daar hielden we met de studentenvereniging een hotdogverkoop. Hierna had ik gewoon les en daarna haastte ik mij naar huis omdat ik er twee en een half uur later alweer moest staan. Die avond organiseerden we een quiz en ik was deel van het verbeterteam. Ik dacht mezelf een chill jobje gevonden te hebben maar helaas pindakaas. Na een uur had ik al barstende hoofdpijn en het was natuurlijk nog niet voorbij. Je kan je wel voorstellen dat ik die nacht doodop ging slapen. 

Dinsdag kon ik gelukkig lekker uitslapen omdat het een feestdag was (Wapenstilstand). Die namiddag had ik wel heel wat op mijn to do lijst staan en daar heb ik dus ook zo goed mogelijk aan verder gewerkt. Woensdag was een gewone lesdag en tot grote frustratie van alle studenten lag het internet heel de voormiddag plat. Niet zo handig als je nog van alles te doen hebt. 
's Avonds moest ik thuis dus nog heel wat aan mijn lesvoorbereidingen verbeteren. Zeker omdat ik zo dom geweest ben om een verbeterde versie niet op te slaan. Mocht ik alles dus nog eens opnieuw doen. 


En tussendoor hield de kat mij gezelschap. Het probleem met haar is dat als je haar aandacht geeft je er de volgende tien minuten niet vanaf komt. Je zult haar dus moeten blijven aaien tot zij of jij het uiteindelijk echt beu bent. Tussendoor even een cinnamon bun om de goede moed erin te houden. Ik moest en ik zou die nacht mijn lesvoorbereidingen nog doorgestuurd hebben. Dit zorgde er dan voor dat ik mij donderdag overslapen had en met barstende hoofdpijn besloot thuis te blijven. Tijdens het eten besloot ik de krant te lezen en zag ik dat het Laatste Nieuws niet zo op de hoogte is van de locatie van Thomas More. Ineens werd er beweerd dat er een campus is in Vosselaar maar ik weet toch zeker dat ik in VoRselaar studeer. Terwijl ik die krant las, genoot ik trouwens van een lekkere uitsmijter. Het smaakte enorm goed! Voor de rest heb ik die dag nog boodschappen gedaan en 's avonds wat voor school en aan mijn blog gewerkt. De dag eindigde ik met enkele afleveringen van Sex and the city en een kopje muntthee. 

Vrijdag ging ik in de voormiddag naar school en de namiddag heb ik dan slapend doorgebracht omdat ik (weer) barstende hoofdpijn had en 's avonds normaal gezien moest gaan werken. Mijn baas dacht er uiteindelijk anders over want het was vrij rustig dus heb ik heel de avond gezellig aan de toog gehangen samen met een collega die er op dat moment toevallig ook was. Zaterdag en zondag was Mathias bij mij. Voor hij kwam moest ik natuurlijk nog wat opruimen, douchen... Je kent het wel. Uiteindelijk zijn we samen The Maze Runner gaan kijken en nog wat gaan drinken. We waren voor ons doen echt op tijd thuis en de kat wou nog wat met Mathias knuffelen. Dit zorgde onder andere voor dit enorm schattige beeld.


Zelfs de dag erna kon ze Mathias niet gerust laten en terwijl ik mijn stage al aan het voorbereiden was, kroop ze bij hem bij in bed om nog wat te knuffelen. Ik zou als ik niets voor stage moest doen net hetzelfde gedaan hebben hoor! 

Zo, deze week wordt lekker druk. Morgen sta ik heel de dag voor de klas in verband met een project en ook de rest van de week heb ik stage. Woensdagavond ga ik waarschijnlijk naar een comedy night en donderdag ben ik vier maanden samen met Mathias. Ik ben nog niet zeker maar ik denk dat ik die namiddag nog eens naar hem ga. 

Wat gaan jullie volgende week allemaal doen?

Liefs
Veronique3 opmerkingen:

  1. Awww, wat heb je een lieve kat! Echt een knuffelaar zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's! Jullie hebben echt een super lief katje!

    BeantwoordenVerwijderen