woensdag 1 oktober 2014

Wat structuur in ons leven


Ook voor Julie is de vakantie nu officieel afgelopen en we kunnen ons weer focussen op de dagelijkse gang van zaken. Omdat we allebei nogal een druk leven buiten de blog om hebben (Ik zit met school, studentenvereniging en natuurlijk m'n vriendje terwijl Julie druk bezig is met van alles te regelen zodat zij en Nick kunnen gaan samenwonen), hebben we besloten een vaste structuur binnen de blog aan te brengen. Dan is het voor ons gemakkelijker om een overzicht te behouden wie wat nog moet schrijven. 


We behouden eigenlijk over het algemeen voorlopig ons basisprincipe van 1 blogpost per dag. Het kan altijd eens voorkomen dat er geen online komt of als jullie geluk hebben twee. Hieronder eventjes een overzicht wat je welke dag kunt verwachten en om hoelaat. 

Maandag: Maandag komt normaal gezien mijn "Life through my eyes" online. Hij is al eventjes niet meer geweest door Turkije en daarom komt er deze week eens eentje online van de weken die ik niet gedaan heb. 
LTME om 06u00. 
Dinsdag: een gewoon artikel (kan beauty of non-beauty zijn) om 06u00.
Woensdag: een artikel van Julie om 06u00.
Donderdag: Een artikel van mij ook om 06u00.
Vrijdag: om 06u00 de "Look like a star" van Julie en om 15u00 gaat er voortaan een tweede artikel komen. Meer informatie krijg je dan (een tipje van de sluier: het wordt een nieuwe rubriek van Julie). 
Zaterdag: een artikel van mij om 15u00 (omdat ik in het weekend werk zodat ik eventueel nog tijd heb om die dag zelf een artikeltje te schrijven). 
Zondag: een artikel van Julie om 15u00 (zodat er een beetje logica in blijft zitten :p) 

Zo, ik hoop dat jullie nu een beetje weten wat jullie kunnen verwachten. Opmerkingen, tipt, suggesties en zelfs opbouwende kritiek is altijd welkom bij de comments. Ook tips wat time-managment betreft, zijn zeer welkom. Ik ben hier namelijk absoluut geen held in. :p 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten