maandag 6 oktober 2014

Review Action lipsticks


Lipsticks voor nog geen halve euro per stuk waar je online al positieve reviews over gelezen hebt. Je kunt je wel voorstellen dat de eerstvolgende keer dat ik door de Action liep, er meteen drie verpakkingen met twee lipsticks m'n mandje in verdwenen. Ongeveer een week later stond ik opnieuw in de Action om er nog twee te kopen. Tijd om toch even mijn mening met jullie te delen. Heb ik deze lipsticks gekocht vanwege het "willen hebben" of omdat ik ze echt goed vind? De eerste twee kleuren die m'n mandje ingingen waren morrocan Rose (onder) & Raspberry (boven).


Omdat ik nog opzoek ben naar een mooie diepe rode/bessenkleur, gingen ook deze twee mijn mandje is. Cherry red (links) is niet echt een kleur die ik veel zou dragen omdat het een warme ondertoon heeft maar Warm Wine vind ik wel heel erg mooi. 


En deze twee kleuren zijn vooral erg schattig: Candy floss (links) en Pretty Pink (rechts). 


Raspberry - Maroccan Rose - Cherry red - Warm Wine - Candy Floss - Pretty Pink 


Pretty Pink is een koele, lichte roze kleur. Bij deze had ik lichtjes mijn twijfels toen ik hem op had maar bij nader inzien gaat hij nog net! Ik denk wel dat dit een kleur is die voor velen erop of eronder is. 


 Candy Floss daarentegen vind ik geweldig. Een peachy/roze kleur die richting nude neigt. Een kleur die ik zo zou pakken om elke dag te dragen. 


Marocan Rose vind ik echt een kleur die enorm moeilijk te omschrijven valt. In het ene licht lijkt hij rood met een oranje ondertoon terwijl hij eigenlijk roze/rood is. De kleur is ook iets minder intens dan de meeste andere. Dit maakt hem niet minder mooi. Doordat hij net dat tikje minder fel is, is hij veel draagbaarder voor gewoon overdag. 


 Een kleur waar ik problemen mee had om deze goed op foto te krijgen. In het echt is hij mooi dekkend, intens frambozeroos. Terwijl hij hierop de foto vrij transparant overkomt. Deze foto is misschien niet zo overtuigend maar de kleur is eigenlijk echt prachtig. Ohja, de kleur heet dus Raspberry! 


De meest warme kleur van de acht lipsticks die ik gekocht heb, is cherry red. Deze rode kleur is ook niet meteen eentje die ik uit mezelf zou kiezen. Ik ben niet zo'n fan van de oranje ondertoon maar dat neemt niet weg dat hij (voor een ander) een erg mooie rode lipstick is. 


Warm wine is de reden dat ik Cherry red ook in mijn bezit heb. Deze zaten namelijk samen verpakt en ik moest en ik zou Warm wine hebben. Het is een mooie berry kleur en eigenlijk vooral een donkerdere versie van Raspberry. 


Fuschia is weer zo'n kleur die niet fotogeniek is, helaas. Ook deze dekt veel minder transparant dan hoe het hier op de foto overkomt en de kleur is hier maar flets. Probeer deze kleur eens, zou ik zeggen, dan zie je dat hij wel mooi is (maar iet of wat gewaagd!). 


Vamp red is gewoon echt niet mijn kleur. Het is een roestbruin rood dat bij anderen waarschijnlijk wel mooi kan staan maar voor mezelf vind ik het maar niks. Maar again, twee kleuren in een verpakking en daarom dat ik deze toch ook maar even swatchtte. (in de hoop dat hij op mijn lippen ineens prachtig zou zijn)

Voordelen

 • Prijs, amper 0,89 euro voor twee lipssticks
 • houdbaarheid: een snackje en een drankje overleeft hij (met een vettige pizza heeft hij meer moeite)
 • Gemakkelijk te verkrijgen (Action)
 • Prima aanbod qua kleuren (voor ieder wel dé juiste roodtint)
 • Mooie glans
Nadelen
 • Verpakking stelt niet veel voor (oogt en voelt erg goedkoop)
 • Per twee verpakt 
Er zijn dus heel wat meer voordelen dan nadelen. De nadelen op zich zijn ook geen ramp. De lipsticks zijn nu eenmaal super goedkoop dus kan de verpakking niet het meest luxueus zijn. Het per twee verpakt zijn is natuurlijk een nadeel als je een van de twee kleuren niet mooi vindt en gewoon weet dat je die niet gaat gebruiken. 

Over het algemeen ben ik dus enorm tevreden over deze lipsticks en als ik nog eens in de Action kom, zal ik misschien nog wel eens kijken of er nog andere mooie kleuren bijzijn. 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lipsticks! Helemaal voor dat kleine prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook al een aantal in mijn bezit, maar door dit artikel ga ik na mijn no-buy maand absoluut voor Candy Floss kijken. WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren! Ik kom net van de Action, als ik je post eerder had gelezen had ik er een paar meegenomen! Nu een andere keer dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhh die ga ik zeker halen! Wel vette kleurtjes hoor, staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen