donderdag 16 oktober 2014

PREVIEW | Essence - Come to town


Haal de kerstboom al maar boven, zoek de kerstballen en slingers weer bij elkaar want ook Essence heeft zijn kerstcollectie aangekondigd. Als ik de persberichten van al die kerstcollecties bekijk, krijg ik spontaan zin om kerstliedjes op te zetten en mij op de bank te nestelen met een kop warme chocolademelk. Ik moet zeggen dat ik de feestdagen elk jaar wel een enorm gezellige periode vind met natuurlijk een overload aan mooie collecties en een uiteindelijk veel te lege portemonnee. 

De collectie bevat deze drie oogpotloden in mooie feestelijke kleuren.
01 make a wish02 naughty or nice? and 03 the most wonderful tree.
Adviesprijs: €1,99

De collectie bevat ook twee gewaagde cream blushes. Vooral de paarse is geen alledaagse kleur maar dit maakt het niet minder mooi. 

01 is that you, santa? en 02 wrapped in pink. 
Consumentenadviesprijs € 2,39De lipsticks in deze collectie hebben gelijkaardige kleuren met dezelfde namen. De roze is vrij draagbaar voor een lipstick (wel nog altijd fel!) terwijl de paarse iets gewaagder is. De lage prijs maakt het wel een stuk toegankelijker om deze lipstick toch eens uit te proberen. Die roze is in mijn ogen ook prachtig. 

in 01 is that you, santa? en 02 wrapped in pink. 
Consumentenadviesprijs € 2,39


Deze feestelijke palletjes zijn boordenvol glitter en glamour. Ideaall voor de feestdagen. De gouden en zilveren kleur zitten in beide palletjes. Het ene heeft daarnaast twee rood/roze kleuren terwijl de andere groen/blauw is. 

01 make a wish (groen)  en 02 naughty or nice? (rood). Consumentenadviesprijs € 2,89


En het stopt maar niet met de shimmers! Dit schattige doosjes bevat een glimmend poeder voor het lichaam. Omdat na je gezicht ook je lichaam mag schitteren. 

01 make a wish. 
Consumentenadviesprijs € 3,39Nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Deze twee feestelijke cadeauverpakkingen bevatten ieders drie lakjes. Ik weet wel niet hoe groot deze flesjes zijn dus het kunnen full sizes zijn maar voor het zelfde geld zijn het mini's. 

01 naughty or nice? and 02 got my list?. 
Consumentenadviesprijs € 3,59

Er is blijkbaar ook nog een shimmery topcoat maar de persbox met afbeeldingen bevatte hier geen foto van. Ik kan julie dus enkel vertellen dat het een groene topcoat is die voor vele coole effecten zou zorgen. 

01 the most wonderful tree.
Consumentenadviesprijs € 1,99Ook voor niet-beauty is er plaats in deze collectie. Essence brengt namelijk ook deze leuke kerstkaartjes uit. Ik vind ze eigenlijk echt wel leuk en ben in staat ze te kopen. 

01 season greetings. 
Consumentenadviesprijs € 1,99

Wat vinden jullie van deze kerstcollectie? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Wauw, ik denk dat ik maar wat geld apart moet gaan houden voor deze collectie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd naar de kaarten. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil de lipsticks! :-D Of toch zeker die paarse!

    BeantwoordenVerwijderen