dinsdag 21 oktober 2014

Persoonlijk kletspraatje | Drie maanden


Ik weet nog dat ik het afgelopen jaar regelmatig heb geroepen dat ik geen relatie nodig wou. Het single leven vond ik prima en ik had hier en daar wel eens een scharrel. Af en toe kwam ik dan iemand tegen waarmee het wel klikte maar achteraf bekeken waren dat profiteurs van grootste kaliber. En weer stond ik (zelfs nog luider) te roepen dat het voor mij niet hoefde en dat ik wel vrijgezel zou blijven. Wist ik veel dat een zaterdagavond midden in juni hier verandering aan zou brengen. En gisteren waren we drie maanden samen. Voor velen lijkt dit niks maar je moet ergens beginnen. Ik zou ook voor geen geld van de wereld op dit moment terug naar dat vrijgezelle leventje willen gaan. We zien elkaar misschien iets minder dan we echt graag zouden willen maar momenteel werkt het wel. En of we nu een hele dag in bed tv liggen te kijken en te babbelen of we (al dan niet met vrienden) buitenshuis iets gaan doen, gezellig is het altijd. 


Om eerlijk te zijn ben ik wel het type dat haar ruimte nodig heeft. Een avondje bloggen, een boek lezen of tv kijken in mijn eentje en te hard aan mij plakken hoeft van mij ook niet. Of toch ik dacht dat ik zo was. Deze relatie bewijst wel het tegendeel. Nu halverwege deze blogpost weet ik al absoluut niet meer waarom ik deze aan het schrijven ben maar uiteindelijk is Mathias ook wel een belangrijk deel van mijn leven geworden. 

Als ik trouwens tegen mensen vertel dat Mathias "zo ver" woont, is de eerste vraag die ze stellen: "Waar hebde diejen opgeschaard?" (of in het algemeen Nederlands: Waar heb je hem leren kennen?) En als ik dan vertel dat dat bij mij op het werk was, kijken ze al helemaal vreemd. "Wat komt dieje hier in Turnhout zoeken?" Tsja, mij achteraf gezien. ;) 

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik helemaal gek ben op hem. Ook uit andere artikels kun je dit wel afleiden en daarom dat ik het toch leuk vond om eventjes te vermelden dat we gisteren drie maanden samen waren. Langs de ene kant lijkt het alsof we nog maar sinds gisteren samen zijn (time flies when you're having fun) maar ik voel me al zo goed bij hem alsof ik hem al jaaaaren ken. 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Leuk dat je zo over je vriend schrijft. Heel lief artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah zo leuk dat je dit schrijft! Het is erg tof om te lezen dat je zo gelukkig met hem bent :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd met de 3 maandjes samen :) Fijn dat je je gelukkig voelt met hem!

    BeantwoordenVerwijderen