zondag 12 oktober 2014

Nieuwe layout!

Ik was de vorige layout al een tijdje beu maar ik wist niet goed welke richting ik uit wilde voor een nieuwe. Enkele van mijn vrienden hadden al voorgesteld dat ze een nieuwe header wilden maken voor mij maar als ze dan vroegen wat ik precies wou, viel ik stil. 


En toen kwam ik Sara van lovelowbudget.nl tegen hier op het wereld wijde web. Ik las dat zij haar header zelf had gemaakt en dit ook voor andere blogs deed. Dus trok ik mijn stoute schoenen aan en stuurde ik haar een mailtje. Na het beantwoorden van wat vragen (moeilijke vragen als je niet weet wat je precies wilt!), stuurde ze een eerste ontwerp door. Het was totaal anders dan ik had verwacht maar ik was op slag verliefd. Na nog enkele kleine aanpassingen is het dan geworden zoals het nu is. 

Bedankt, Sara! Ik ben echt superblij! 

En wat vinden jullie van mijn nieuwe layout? :D 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen: