donderdag 2 oktober 2014

Make-up art


De meesten van ons gebruiken make-up om er dat tikkeltje beter, mooier of frisser uit te zien. Je zet een lijntje rond je ogen om die harder te doen spreken of je stipt wat concealer op dat ene puistje dat net iets te hard opvalt om 'naakt' te laten. Anderen gaan net een tikkeltje verder. Ze maken erg heuse kunstwerken van en ik zou het niet kunnen nadoen. Desalniettemin vind ik het wel de moeite om hier eens enkele van die kunstwerkjes te laten zien. Ter inspiratie, misschien dat iemand van jullie de uitdaging wel eens durft aan te gaan. Dit lijkt erg simpel, wat bloemetjes maar zie die details in die bloemetjes. Wauw. Die blauwe ogen maken het echt nog specialer! 

Ik moet toegeven dat het toch wel begint te kriebelen om het eens te proberen. Als ik nog eens wat tijd teveel heb, zal ik misschien toch wel eens aan de slag gaan. Zouden hier geen stappenplannetjes voor bestaan?

Liefs
Veronique


Bron foto's: pinterest.com

4 opmerkingen:

 1. Het blijft me verbazen hoe mensen dit kunnen. Ik heb het laatst geprobeerd, maar ik mag nog LANG oefenen. Heb echt veel respect voor de mensen die dit zo mooi kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je haalt me de woorden uit de mond! Ik kan niet eens tekenen op papier, laat staan op mijn oog...
   Laat mij eerst nog maar oefenen op een strakke lijn eyeliner! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik vind dit zo prachtig! Het vergt alleen echt een vaste hand om die lijntjes allemaal zo fijn te kunnen zetten en ik heb behoorlijke trilhandjes haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoo mooi omg! Vooral die paar laatsten die geinspireerd zijn op My Little Pony, echt gaaf bedacht :D

  BeantwoordenVerwijderen