donderdag 2 oktober 2014

Life through my eyes | September


Zo, de laatste Life through my eyes is al een tijdje geleden en ik moet toegeven dat ik de afgelopen maand weer weinig foto's heb getrokken. Daarom dat ik nu even alles tegelijk geef. Maak je dus maar klaar voor een enorm lange LTME. Pak een kop thee, iets lekkers en kijk even mee. De volgende LTME komt op maandag 13 oktober online aangezien het anders iets te snel op elkaar zou volgen. Toen ik deze foto trok, wou ik voor mezelf een ontbijtje maken. Scrambled eggs met tomaat, courgette en prei. Mijn zin in ei was snel over toen het eerste eitje dat ik kapot klopte, slecht bleek te zijn. :( Dan maar een koffietje om toch iéts binnen te hebben. Die dag werkte ik beneden aan de blog en at ik ondertussen wat hazelnootjes.  Voor de studentenvereniging moest ik nog een aantal dingetjes doen. Onder andere deze tombolalootjes knippen. Hiep hoi! Maskertje met havermout en avocado van Freeman. Minou gooit vaak vanalles van de kast en legt zich dan in de lavabo op die spullen. Om het tweejarig bestaan van Vero does this te vieren, gingen Julie en ik lunchen. We besloten nog een laatste maal bij de Pastabar te gaan eten voor deze dicht ging. De pasta was meestal niet wow maar ik ga het toch wel missen want het smaakte af en toe wel eens. Uiteraard, as usual, dronken we er allebei Cola Light bij. (We drinken light omdat we dit lekkerder vinden dan gewone cola)En later als dessertje een ijsje. Ik nam een bol smurf en een bol cocos-chocolade. Toen was het tijd om naar Turkije te vertrekken. De foto die je hier ziet is mijn "ontbijt" toen we op Schiphol zaten te wachten om naar onze gate te gaan. Het was ongeveer 5u 's morgens en dat was zo ongeveer het enige eetbaars dat open was. Best bizar om dan fastfood te eten... Maar het smaakte wel. Oh, het was trouwens Burger King dat we aten! Soms was het eten in het hotel zo lekker dat ik nog een tweede maal een beetje bij ging halen. Olijven, pasta, ansjovis... De kaas vond ik niet zo lekker, véél te zout. Zon, zwembad, gin tonic en een goed boek. Wat wil een mens nu meer? In Turkije schrijft mijn Coca-Cola blijkbaar met een K :o Je wil foto's nemen van een trui, wil de verkoper er speciaal met jou bij op staan... Zucht... Het gaat om de trui, makker! En deze wou met Tessa op de foto. Nieuwe handtas, grote liefde <3na de massage bij de hammam had ik blauwe plekken :/ was niet zo leuk! 
Levensvoorraad (echt neppe) parfum gekocht. Ze zijn misschien niet helemaal hetzelfde als de echte maar ze ruiken toch erg lekker. Vooral van de neppe Chanel Chance ben ik fan. Mijn ontbijt bestond altijd uit brood, een omeletje en wat vlees. Superlekker! Rhodos baby! Wat een prachtige stad. En met dat uitzicht genoten we van pasta en pizza (en cola). En we zijn weer een paar dagen verder hier zie je hoe het eruit ziet als het Reprobatum een gratis vat gegeven heeft op de parking van school. Leeg en rommelig! Lunch met pasta pesto. Njammie! En een pastasalade met tonijn maken. Ook deze was heel erg lekker en daarom is er al een recept van online gekomen. Klik hier voor dat recept! Het is trouwens écht enorm vullend! Op vrijdag hebben we superveel springuren en Nathalie had "Wreck this journal" bij. Ze heeft op het boek gekauwd, we hebben met markeerstiften darts gespeeld, ik heb een blad van haar gekocht... En we lieten het van de trap vallen. Poor little book... Haha! 

Vandaag is het studentevent en studentlife (waarop ik moet werken in een cool "crew" T-shirt. Vrijdag slaap ik uit want ik ga waarschijnlijk stikkapot zijn en dan 's avonds naar de les en gaan werken. Voor de rest hoop ik dit weekend Mathias nog eens hier te zien :p Volgende week is het doop en ik ga proberen jullie daar ook wat leuke fotootjes van te bezorgen! :) 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten