maandag 27 oktober 2014

Life through my eyes | Oktober #3


It's monday again! De vorige week ging enorm traag vooruit. Ik heb het gevoel alsof er ondertussen een maand voorbijgevlogen is maar helaas. Het was maar een traag en toch veel te drukke week. Het weekend daarentegen is voorbijgevlogen en ik heb niet eens het idee dat ik ook maar iets gedaan heb. Nu ik dit schrijf, bedenk ik mij weer hoe raar het is dat het weekend nu al voorbij is. Gelukkig heb ik nu een weekje "vakantie". Mijn week zit al wel stampensvol met plannen en werken voor school. Ineens klinkt een simpel schoolweekje toch zo slecht niet meer... Maandagavond vond ik in de keuken nog een van die lekkere appelflappen van de Jumbo. Omdat ik tegenwoordig de neiging heb om alles op te warmen in de microgolfoven, besloot ik ook dit eens een halve minuut de magnetron in te duwen. Baadt het niet, schaadt het niet. Omdat ik het wat fancier wilde maken, schepte ik er nog een bolletje Ben & Jerry's naast. Omnomnom.


Ik weet niet wat er hier ineens voor de lens van mijn gsm hing maar dinsdagnamiddag besloot ik tijdens het werken voor school een lekkere ice coffee te drinken. Even terzijde: deze is zooo lekker! Ik weet alleen niet meer waar ik deze gekocht heb... :(


Daarna moest ik even boodschappen gaan doen en de kat wilde mij niet buiten laten. Uiteindelijk heb ik ze toch maar opzij geduwd omdat ik echt eens wou vertrekken. Maar dan die oogjes daarna... Zo zielig...Woensdag kocht ik nog eens een Bifi pizzaatje. Ik was eigenlijk wel een beetje teleurgesteld. In mijn gedachten was het de vorige keer veel lekkerder dan nu... Helaas pindakaas!


Dit daarentegen ziet er absoluut niet smakelijk uit. Ik ben ermee van bewust maar lekker is het wel. Dit is een Poolse maaltijdsoep en ik vind het wel lekker om af en toe eens te eten.


Donderdag ben ik naar de Estée Lauder company store geweest en daar heb ik wat lipsticks geswatcht. Ik weet niet in hoeverre het duidelijk is op de foto maar ik had veel moeite met het eraf krijgen van de swatches. Gelukkig zijn ze ondertussen al wel weg.


Ik kocht onder andere deze lipstick. Ik ga nog niet verklappen welke het is maar jullie zullen hem sowieso nog wel voorbij zien komen in de shoplog. Ik denk dat die morgen online gaat komen.


Na de eerste exitement van mijn aankoopjes was het tijd om weer wat schoolwerk te doen. Ik moest og een filmpje editten voor een presentatie en die presentatie zelf moest ik ook nog maar eens bekijken.


De namiddag na mijn presentatie besloot ik om aan mijn lesvoorbereiding te werken. Mama kwam toen ineens af met boeken die een vriend van haar gebruikt tijdens de lessen Pools die hij volgt. Mathias heeft al een paar keer laten vallen dat hij eigenlijk wel Pools wil leren (over toewijding gesproken!) en dus stuurde ik hem even deze foto door. Ik had zogezegd al boeken in huis gehaald om hem Pools te leren. Als ik eerlijk moet zijn, zie ik dat eigenlijk echt nog wel zitten. (Niet aan de hand van dit boek dan, véél te moeilijk voor beginners!)


En voor ik het wist, was het zaterdagavond. Hier zie je me terwijl ik pauze neem op het werk. Even buiten een sigaretje roken. Die namiddag was ik de spektakel musical 14-18 gaan kijken en ik was nog steeds onder de indruk. Wauw. We hadden echt geluk met onze plaatsen (eerste rij!) en konden nu alles goed zien. De geweerlopen werden precies recht op ons gericht, je voelde de warmte als er een bom ontplofte en het was best indrukwekkend als heel de tribune vooruit of achteruit reed. Als je nog twijfelt of je hem zou gaan kijken, zeker doen! En als je het geld eraan wilt besteden, neem dan zeker de luxeplaatsen, je zal er zeker geen spijt van hebben.

Na het werk ben ik nog samen met een collega uitgeweest. Supergezellig maar ik ben niet al te lang gebleven. Het was namelijk al erg laat (ondanks dat de klok verzet was!).


Zondag ben ik dan nog eventjes boodschappen gaan doen en besloot ik eens de Tony Chocolonely met zout en karamel te proeven. Omnomnom. 

Ok, wat ga ik deze week allemaal doen? Vandaag komt Sarah langs en gaan we normaal gezien samen hamburgers maken en eten. Morgenvoormiddag ga ik waarschijnlijk weer wat schoolwerk doen en in de namiddag naar Mathias. Woensdag bestaat weer uit schoolwerk en wat vriendinnen die langskomen en blijven slapen. Donderdagavond ga ik weer uit (netwerken tussen studentenverenigingen) en vrijdag spreek ik waarschijnlijk met Julie af. Voor de rest (buiten werken en schoolwerk dan) is mijn weekend nog vrij leeg... Nuja, hangt er vanaf hoeveel schoolwerk ik de rest van de week afkrijg. 

Hebben jullie nog wilde plannen?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten