maandag 20 oktober 2014

Life through my eyes | Oktober #2


Momenteel probeer ik mezelf voor te stellen wat ik afgelopen week heb gedaan maar het zit ver precies. Ik kan mij echt niet meer herinneren hoe mijn week eruit heeft gezien. Ook heb ik weer weinig foto's genomen. Er gaan volgende week nog foto's van dit weekend bijzitten aangezien Julie er gisteren getrokken heeft en ik deze nog niet gekregen heb. Wegens het gebrek aan foto's ga ik wel proberen om toch zo diep mogelijk in mijn geheugen te graven en jullie zoveel mogelijk te vertellen over mijn week. Zondag heb ik na het schrijven van de LTME nog een maskertje opgedaan.


Maandag moest ik weer vroeg naar school en dus was ik 's avonds erg moe. Ik deed een dutje, werkte wat aan m'n blog en voor school maar het bleef beperkt. Vooral lekker lui zijn 's avonds! 


Ook dinsdag had ik voor - en namiddag les en dus vond ik dat ik 's avonds wel wat ontspanning verdiend had. Zoals elke avond nam ik er mijn laptop weer bij om wat te werken, op facebook te zitten en een serietje te kijken. 


Misschien moet ik het er op voorhand al bij zeggen dat ik ook woensdag weer veel les had. Op school trek ik niet veel foto's maar toen ik thuis kwam, lag deze cutie op mij te wachten. Dit hoesje had ik het weekend ervoor besteld en ik was maar al te blij dat het was aangekomen. 


Ook donderdag was druk maar had ik eigenlijk zelf geen les. In de voormiddag moest ik naar een infomoment op een school waar ik in de namiddag observatie zou hebben. In de tussentijd ben ik samen met Carolien en Dries wat gaan winkelen en iets gaan eten. Ik had gekomen voor een loempia met warme curry en frietjes. Omnomnom. 

Na mijn observaties snelde ik mij richting het station. Ik ging Mathias eindelijk nog eens zien. Het was al bijna twee weken geleden en dus deed het deugd om nog eens bij hem te zijn. 

Vrijdag had ik een observatie in het Buitengewoon secundair onderwijs en dit vond ik eigenlijk echt wel interessant. Het is een hele andere aanpak en die school heeft toch een beetje mijn hart gestolen. Zeker als je merkte met hoeveel passie die leerkrachten erover spraken. 

Zaterdag was ook weer enorm druk. Ik was rond 3 uur 's nachts thuis van mijn werk en om half tien stond ik op om een cadeau voor Nick te gaan kopen. Toen papa thuis kwam van zijn werk ben ik mee boodschappen gaan doen. Eenmaal terug thuis ruimde ik mijn kamer wat op en sprong ik onder de douche. Ik was bijna klaar toen Mathias aankwam. En dan zijn we na het eten samen naar Nick z'n feestje gegaan! 


Zondag heb ik met Mathias bijna heel de dag in bed doorgebracht. Toen hij vertrok, was het bijna tijd voor het avondeten. We aten restjes Chinees van de dag ervoor. 

Zo, beetje later dan normaal maar dit is dus mijn afgelopen week! 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten