maandag 13 oktober 2014

Life through my eyes | oktober #1


De hoeveelheid zelfgetrokken foto's valt me persoonlijk een beetje tegen. Ik was enorm goed begonnen en ineens was het weer een stuk minder. Daarom voeg ik er ook nog wat foto's aan toe die anderen van mij getrokken hebben. Afgelopen weken waren gezellig maar wel druk. Kijk maar even mee naar de foto's die ik wél getrokken heb.
Mezelf nog eens verwennen met een lekker maskertje.


Op studentevent dronk ik cola omdat we nog een hele dag zouden moeten werken en als je dat doet terwijl je aan de alcohol zit, komt het niet goed. De flesjes cola die ik kreeg waren allemaal met "liefje" of "schatje" erop.


Ik heb de Dolce Gusto naast mijn bed gezet zodat ik Chai Tea Latte binnen handbereik heb. Altijd gezellig om iets lekker warms te drinken terwijl je tv kijkt, een boek leest of gewoon lekker blogt.


En ik at er een lekker koekje bij!


Terwijl ik in mijn comfy en te groot T-shirt van de studentenvereniging TV zat te kijken.


De dag beginnen met een stevig ontbijtje;


Mijn kamer is een chaos. Ik hou van mijn gezellige chaos. Toch is het tijd om nog eens op te ruimen. Gelukkig heb ik volgende week vrijdag enkel in de voormiddag "school" en kan ik in de namiddag rustig alles opruimen. Dan is het tenminste weer een beetje netjes tegen dat Mathias komt.


Een dessertje na m'n lunch.


Ik was altijd benieuwd naar waarom mensen nu zo gek zijn op poptarts. Samen met Patricia koos ik voor de smaak Chocolate chip cookie dough en damn, wat was dit lekker! We proberen wel zuinig te doen aangezien het absoluut niet goedkoop is. (€5 voor een doos van 8)


En deze brownie was ook alles behalve goedkoop maar ook weer véél te lekker.


Donderdag had ik Doop en Doop TD en Laura liep ineens met een praesidiumlint van Atomos rond. En dat terwijl zij nog maar gewoon een schachtje bij ons is... Way to go, Laura! ;)


En dit ben ik, op een luie zondagnamiddag achter mijn laptop. Vaag zie je nog wat make-upresten van de vorige dag omdat ik in slaap gevallen ben nog voor ik de kans kreeg om naar de badkamer te gaan en mijn make-up eraf te halen. Zometeen mijn huid maar eens verwennen met een maskertje. Again. :p


Jordy moest foto's nemen op Studentevent maar poseren moest en zou ik. Het resultaat mag er zijn vind ik! 


Foto op de Doop TD. Ik heb geen make-up op en ben enorm moe maar het was leuk! 

Deze week wordt qua avondactiviteiten een stuk rustiger. Ik heb wel meer les dan andere weken maar dat is misschien ook nog eens goed. De focus nog eens terug op school leggen in plaats van op de studentenvereniging. Donderdagnamiddag ga ik naar Mathias (of dat ga ik toch proberen). Zaterdagavond is het weer tijd voor een feestje bij Julie. Yay :D 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten